Hedef A plus turist

Güncelleme Tarihi:

Hedef  A plus turist
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2014 01:16

Türkiye’de 13 oteli ile olan Kilit Şirketler Grubu’nun, Beldibi mevkiindeki 14’ncü oteli Nirvana Lagoon Villas Suites & SPA, hizmete girdi.

Haberin Devamı

14 otelin 19 bin 200 yatak kapasitesine ulaştığını belirten Crystal Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, Nirvana’nın üst segment misafirlere hizmet vereceğini dünyanın sayılı tur operatörlerinden Rus Biblio Globus ortaklığıyla 500 bin turist getirmeyi hedeflediklerini kaydetti. Kilit, grubun yıllık 500 milyon Euro’luk cirosu içinde Crystal otellerinin payının 200 milyon Euro olduğunu söyledi.

100 milyon Euro’ya mal olan otelde, üst segment misafirlere, A Plus hizmet verilmesi hedefleniyor. Nirvana Lagoon Villas Süites & SPA’nın açılışı öncesinde Crystal Hotels CEO’su Umman Çetinbaş, “Son derece farklı bir konsepte sahip olan 524 odalı tesiste, 15 ayrı tipte, beyaz ahşap Maldivler tarzı 45’er metrekarelik, bahçeye ve havuza açılan 115 villa yer alıyor. Tesiste ayrıca yetişkinler için özel tasarlanmış villalar, 3.5 dönüm çocuk parkı 2 bin 200 metrekare SPA alanı ve eğlence ünitelerinin yer aldığını söyledi” dedi.

Haberin Devamı

160 DÖNÜMLÜK ARAZİ

160 dönümlük arazide, 3 bin 500 adet çam ağacının korunduğunu ve 400’ün üzerinde bitki çeşidi ilave edilerek 50 adet ve daha da artacak olan 300-400 yıllık zeytin ağaçlarıyla farklı ve zengin peyzaj özelliklerine sahip çevre dostu bir tesis yaptıklarını ifade eden Çetinbaş, “Arazinin konumuna göre projemizi hayata geçirdik. Tesiste 24 saat açık ve farklı lezzetlerin sunulacağı restoranlar yer alıyor. Burada tamamen farklı bir konsept yarattık. Misafirlerimiz tesislerimizde Top VIP, VIP 1 ve VIP 2 konsept hizmet alacak” dedi.

Misafir beklentilerinin üzerinde hizmet sunacaklarını belirten Çetinbaş, Nirvana LagoonVillas Süites & SPA’nın, eğlencede iddialı işlere imza atacağını söyledi. Misafirlere Las Vegas tarzında şovlar sunulacağını söyleyen Çetinbaş, “Her şey dahil sistemin Nirvana’da farklı olacak. Gelir düzeyi yüksek misafir hedefliyoruz. O nedenle çıtayı yukarı çektik. Rusya, Kazakistan, Azeri ve Orta doğu pazarlarında A plus misafire hitap edeceğiz, ayrıca İsviçre ve Almanya hedef pazarlarımız olacak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!