Havalimanında kebap günleri

Güncelleme Tarihi:

Havalimanında kebap günleri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde asma katta bulunan ve dünya mutfaklarının buluşma noktası olan Flags World of Food Restaurant'da Bilintur, Tepe, Akfen ortaklığıyla kurulan BTA Havalimanları Yiyecek İçecek Hizmetleri A.Ş. 21-30 Ağustos arasında Güneydoğu Anadolu Günleri düzenliyor.

Güneydoğu Anadolu Günleri'nde BTA'nın deneyimli aşçıbaşısı Ali Rıza Özkan ve ekibi tarafından hazırlanan yemekler arasında Güneydoğu Anadolu mutfağının klasikleşmiş tatları olan kebap çeşitlerinden Alinazik, Adana, Altı Ezmeli, mezelerden içli köfte, Gavurdağı, Muammara, tatlı çeşitlerinden Bülbül Yuvası, Künefe yer alıyor. Yörenin en sevilen mezelerinden olan çiğ köfte de konukların yanında yapılıp anında servis ediliyor.

Tel: (0212) 465 41 41

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!