Havacılık fuarı açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Havacılık fuarı açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 1998 00:00

Haberin Devamı

Dünyanın sayılı havacılık fuarları arasına giren ve çok sayıda uçak, helikopter firmasının katılacağı, Uluslararası Sivil Havacılık ve Havalimanı Ekipmanları Fuarı ‘Airex 98’ Atatürk Havalimanı'nda bugün saat 11.00'de açılıyor. Merkezi Ankara'da bulunan MINT Fuarcılık şirketinin düzenlediği Airex 98'de, özellikle iş jeti imalatçılarının, çok değişik modeller sergileyecekleri belirtildi. Ürünlerin, Atatürk Havalimanı apronuna kurulan 3 bin metrekarelik dev çadırla, açık alanlarda sergileneceği fuar 19 Nisan Pazar gününe kadar açık kalacak.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek Airex 98'e 'Kokpit' de katılıyor. Kokpit'e ayrılan özel bölümde, Hürriyet'in Kokpit sayfaları ve Kanal D'deki kokpit programında HHA Genel Müdürü Uğur Cebeci'nin konuklarını ağırladığı Jet Sohbet bölümünün orijinal uçak kabin dekorları da sergilenecek.

Fuara getirilecek uçaklar arasında Bombardier Regional Jet, Challenger 604, Learjet 60, Cessna Citation Jet, Citation X, Caravan, 172 Skyhawk, 182 Skylane, Dassault Falcon 2000, Galaxy Astra SPX, Raytheon Beech Jet, 1900D, C90 bulunuyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!