‘Hamili kart yakınımdır’ dönemini bitiren gazete

Güncelleme Tarihi:

‘Hamili kart yakınımdır’ dönemini bitiren gazete
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

Hürriyet İnsan Kaynakları Gazetesi'nin beşinci yaş kutlaması nedeniyle düzenlenen gece, iş ve reklam dünyasının temsilcilerini biraraya getirdi. Hürriyet Gazetesi Reklam Grup Başkanı Ayşe Sözeri Cemal, İnsan Kaynakları Gazetesi'nin ‘‘Hamili kart yakınımdır’’ dönemine son verdiğini söyledi.

HÜRRİYET Gazetesi bünyesindeki İnsan Kaynakları Gazetesi, yayın hayatında beşinci yılını doldurdu. Türkiye'de bir ilke imza atarak insan kaynaklarında verimliliği ön plana çıkartan gazetenin beşinci yaş kutlaması ndeniyle önceki gece düzenlenen toplantı, iş ve reklam dünyasının temsilcilerini biraraya getirdi.

Hürriyet Gazetesi İnsan Kaynakları'nın beşinci yıl kutlaması nedeniyle düzenlenen gecede ev sahipliğini Hürriyet Gazetesi Pazarlama Operasyon Grup Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet Gazetesi Yayın Koordinatörü Seçkin Türesay, Hürriyet Gazetesi Reklam Grup Başkanı Ayşe Sözeri Cemal, Hürriyet İnsan Kaynakları Gazetesi Yayın Yönetmeni Yaprak Özer yaptı.

‘‘En İyi İnsan Kaynakları İlanı’’ ödüllerinin de verildiği gecede Hürriyet Gazetesi Reklam Grup Başkanı Ayşe Sözeri Cemal konuşmasında İnsan Kaynakları Gazetesi'nin ‘‘Hamili kart yakınımdır’’ dönemine son verdiğini söyledi.

EN DEĞERLİ YATIRIM

Gazetenin insan kaynaklarını en değerli yatırım haline getirdiğini vurgulayan Ayşe Sözeri Cemal, gazetenin gösterdiği gelişmenin Türkiye'yi de yansıttığını belirterek, şöyle konuştu:

‘‘İnsan Kaynakları Gazetesi'nden önce, insanlar iş görüşmelerine giderken yanlarında işe alınmalarında etkili olabilecek kartvizitler götürmeye çalışırlardı. Kartların arkasında ise 'hamili kart yakınımdır' yazardı. İnsan Kaynakları Gazetesi'nin yayın hayatına başlamasıyla bu dönem sona erdi. Çünkü şirketler insan kaynaklarının önemini anladı. Bu da profesyonelliği beraberinde getirdi. Beş yıl önce verilen ilanlarla bugün verilen ilanların karşılaştırması bile bu profesyonelleşmeyi ortaya koyuyor.’’

Sertab Erener konseriyle renklenen gece, En İyi İnsan Kaynakları İlanları ödül töreniyle son buldu. ‘‘Kreatif İlanlar’’ dalında Mudo reklamıyla İmpiric Reklam Ajansı, Hürriyet Gazetesi ilanıyla Tayfa Reklam Ajansı, İş Bankası reklamıyla Total İletişim Halkla İlişkiler ve Reklam Hizmetleri, ‘‘Ajans İlanı’’ dalında ise Alice BBDO ödüllendirili.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!