‘Güçlü Eskişehir için çalışmaya devam’

Güncelleme Tarihi:

‘Güçlü Eskişehir için çalışmaya devam’
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2022 07:00

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, yeni dönemde de güçlü bir ETO ve Eskişehir için çalışmaya devam edeceklerini; tüccara, sanayiciye ve girişimciye öncülük etme misyonunu azimle sürdüreceklerini belirtti.

Haberin Devamı

2018-2022 yılları arasında hedeflenen projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Güler, şunları söyledi: “Eskişehir’in 60 yıllık meselesi olan fuar merkezi sorununu çözdük. İnşa ettiğimiz fuar merkezini Türkiye’nin fuarcılıktaki en önemli şirketlerinden biri olan TÜYAP’a teslim ederek, Eskişehir’in fuarlar şehri olması yolunda büyük mesafeler kat ettik. Burada düzenlenen 20 fuarı 1.1 milyon civarında kişi ziyaret etti.

ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nin yanı başında 750 kişilik oditoryumu ve 4 farklı salonuyla Eskişehir’in kültür ve sanattaki yeni çekim merkezi olan Vehbi Koç Kongre Merkezimizi hizmete sunduk. Gerçekleştirilen organizasyonlar sayesinde Eskişehir’in hizmet sektörüne hareketlilik getirdik. Böylece şehir ekonomisine 2 milyar lira civarında katma değer sağladık. Söz verdiğimiz projelerden diğeri de alışverişlerinde indirim sağlayan kart uygulamasıydı. Eskişehir’in değerlerine sahip çıkmak amacıyla 2018 yılı itibarıyla hız verdiğimiz coğrafi işaret çalışmalarında oldukça aşama kat ettik.”

BAKMADAN GEÇME!