Genel Energy'ye ödül

Güncelleme Tarihi:

Genel Energyye ödül
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2013 16:31

Genel Energy, Petrol Konseyi 2013 Mükemmellik Ödülleri’nin "1 - 20 Milyar $ pazar kapasitesine sahip şirketler" kategorisinde ”Yılın Şirketi” seçildi.

Haberin Devamı

Merkezi Londra’da bulunan ve dünyanın en büyük petrol ve gaz yöneticileri ağı olarak kabul edilen Petrol Konseyi’nin 2013 Yılı Başarı Ödülleri kapsamında Türk şirketi Genel Energy, Orta Büyüklükte Şirket (Mid-Cap Of The Year) kategorisinde Yılın En İyi/Başarılı Şirketi seçildi.

Londra’da düzenlenen ve enerji, finans ve yatırım sektörlerinin üst düzey yöneticilerinden oluşan bine yakın temsilcinin katıldığı The Oil Council Awards of Excellence ödül töreninde Genel Energy’nin ödülünü şirketin CFO’su Julian Metherell aldı.

Sekiz ayrı kategoride dağıtılan “Yılın Başarı Ödülleri”ni kazanan şirketler, JP Morgan, KPMG, Deloitte, Baker Hughes, Pwc, Credit Suisse gibi dünyanın önde gelen şirketlerin temsilcilerinin oluşturduğu 60 kişilik jüri tarafından belirleniyor.

Haberin Devamı

Ödülü değerlendiren Genel Energy İcra Kurulu Başkanı Mehmet Sepil, “Bu ödülü şirketimizin hem finansal hem operasyonel başarılarından dolayı aldık. Doğru lokasyonlara yaptığımız yatırımlarla büyümeye devam ediyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!