Gelinlik fuarında 'altın kaplama' tabanca tanıtımı

Güncelleme Tarihi:

Gelinlik fuarında altın kaplama tabanca tanıtımı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2012 17:20

Yeni sezon gelinlikler Konya'da görücüye çıktı. 32 firmanın katılımı ile düzenlenen festivale yeni sezon gelinliklerin yanı sıra altın ve pırlanta kaplı tabancadan, sultan taçlarına kadar birbirinden ilginç ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Haberin Devamı

Konya'da açılan ve yeni sezon gelinliklerin görücüye çıktığı Konya Düğün Festivali'nde, altın ve pırlanta kaplı tabancadan, sultan taçlarına birbirinden ilginç ürünler sergileniyor.

Düğün Festivali'nde 15 sektörden 32 firma, yeni sezon gelinlikleri ile altın ve pırlanta takılarını görücüye çıkardı. Festival'de, yeni sezon gelinliklerin yanı sıra sergilenen altın ve pırlanta kaplı tabancadan, sultan taçlarına kadar birbirinden ilginç ürünler, ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

Festivali organize eden Medya F Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Çakır, yaptığı açıklamada, bu tarz fuarların genelde İstanbul, İzmir ve Antalya gibi illerde yapıldığını belirtti.

Bu festivale Konya halkının ilgisini beklediklerini dile getiren Çakır, “Konya'da ilk kez böyle bir festival gerçekleştirdik. 1 Nisan'a kadar açık kalacak festivalimize, sektörün devleri dediğimiz büyük firmalar katıldı” dedi.

Haberin Devamı

ALTIN VE PIRLANTA KAPLI TABANCA DÜĞÜN FESTİVALİNDE / FOTO HABER

Yaklaşık 15 sektörden 32 firmanın katılımıyla gerçekleştirilen festivale ilginin beklentilerinin üstünde olduğunu anlatan Çakır, festival nedeniyle firmaların ürünlerinde, yüzde 10'dan başlayıp yüzde 50'ye kadar olan ciddi indirimler yaptığını ifade etti.

Fiyat araştırmak için 50 tane dükkana girmeyin

Festivale girişin ücretsiz olduğunu ve indirim çeklerinin girişte ücretsiz verildiğine dikkati çeken Çakır, şunları kaydetti:
“Evlenecek çiftler düğün alışverişine çıkar ve bu alışverişler genelde bilgisizliğin sonucunda pahalıya geldiği için insanların pişmanlık duyduğu şeyler haline gelir. Ürünler pahalı gelir ve alacağınız ürün için tanıdık ararsınız. Mobilyacıyı tanırsınız, beyaz eşyacıyı bilmezsiniz.

Fiyat araştırmak için 50 tane dükkana girersiniz. Zaten yoğun bir sürece girmişsinizdir, zamanınız da yoktur. Bilgi eksikliğinden dolayı yanlış tercihler yapabilir, fazla para ödeyebilirsiniz. Bu tarz festivaller, insanları bilinçlendiriyor, bilgilendiriyor ve sektörlerin kendilerini tanıtmalarına izin veriyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!