Galataport İstanbul’a ‘yılın limanı’ ödülü

Güncelleme Tarihi:

Galataport İstanbul’a ‘yılın limanı’ ödülü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2022 07:00

Galataport İstanbul, kruvaziyer sektörünün en önemli etkinliklerinden Seatrade Cruise Med kapsamında düzenlenen Seatrade Cruise Awards’ta dünyada “Yılın Limanı” ödülünü aldı.

Haberin Devamı

MedCruise Başkanı ve Galataport İstanbul Liman İşletme Genel Müdür Yardımcısı Figen Ayan, “. Operasyonlarımıza başladığımız tarihten tam bir yıl sonra sektörün en prestijli ödülleri arasında yer alan Seatrade Cruise Awards’dan ‘Yılın Limanı’ ödülü ile dönmek bizim için büyük bir gurur kaynağı. Galataport İstanbul olarak sektörde ezber bozan inovasyon çalışmalarımız ve operasyonel anlamda getirdiğimiz yeniliklerin uluslararası arenada ödüllerle karşılığını bulmasından büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Galataport İstanbul, Seatrade fuarlarının Avrupa ayağını oluşturan ve bu yıl İspanya’nın Malaga kentinde hayata geçirilen Seatrade Cruise Med’de de büyük ilgi gördü. 70 ülkeden 2000’i aşkın katılımcının yer aldığı etkinlikte Galataport İstanbul’u temsil eden Liman İşletme yönetimi, iki gün boyunca pek çok oturum ve gerçekleştirilen toplantılar ile sektörün önde gelen oyuncuları ile bir araya geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!