Filoyu yüzde 30 büyütecek

Güncelleme Tarihi:

Filoyu yüzde 30 büyütecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2016 20:26

ATLASGLOBAL Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, global bir havayolu olma hedefleri doğrultusunda 2017’de Avrupa ve Körfez Bölgesi’nde ortaklık yoluyla iki yeni havayolu şirketi kuracaklarını, şu anda 27 uçak bulunan filoyu da yüzde 30 büyüteceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Ersoy, yeni yatırımlar ve açılacak yeni hatlarla 2017 cirosunun bu yılki 500 milyon dolar seviyesinden 600 milyon doların üzerine çıkmasını öngördüklerini söyledi. Odeabank ve Atlasglobal’in “Bank’O Atlas” kartının tanıtım toplantısında konuşan Ersoy, şu bilgileri verdi: “2017’de ise en az 20 yeni dış hatta tarifeli uçuşlara başlayacağız. Uçuş noktası olarak Avrupa’daki büyümemizi hemen hemen tamamladık. Güneydoğu Avrupa ve Balkanlar’da bazı yeni hatlarımız olacak. Ancak açacağımız hatlarda ağırlığı Rusya ve BDT ülkelerine vereceğiz.”

“Bank’O Atlas” kartının alışveriş ve uçuş millerini birleştirdiğini belirten Murat Ersoy, “Geçen yıl sadakat programımızı yeniden yapılandırdık. Jetmil olan sadakat programımızın ismini Atlasmiles ile değiştirdik. 2016 yılında sadakat programımızın üye sayısını yüzde 20 artırdık” dedi. Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya ise, “Bank’O Atlas’ın alışverişlerden kazanılan millerle uçuşlardan kazanılan milleri birleştirerek Atlasglobal uçuşlarında hediye bilet kazandırmasının yanı sıra pos ayrımı olmaksızın taksit yapma özelliği büyük beğeni toplayacaktır” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!