Fenerbahçe hisseleri coÅŸtu

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe hisseleri coştu
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 26, 2010 10:24

Geçtiğimiz haftanın flaş hissesi Fenerbahçe yeni haftaya da aynı şekilde başladı. Fenerbahçe hisseleri açılışın hemen ardından yüzde 10 artışla 82 liraya yükseldi. Fenerbahçe hisselerinde son bir haftada yaşanan artış ise yüzde 73'e ulaştı.

Haberin Devamı

Turkcell Super Lig'de yarışın sonu yaklaşırken, şampiyonluk adayları da ayrışmaya başladı. Galatasaray ile Bursaspor'un dün berabere kalması ve Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı tek golle yenmesi, Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansını artırdı. Borsadaki yatırımcılar da Fenerbahçe'nin şampiyon olacağına inanmış görünüyor.

Geçtiğimiz haftayı Beşiktaş galibiyetinin etkisiyle yüzde 50 artışla 74 liradan tamamlayan Fenerbahçe hisseleri bu haftaya da çok hızlı başladı. Hisseler açılışla birlikte yüzde 10.8 arttı ve 82 liraya çıkarak tavan fiyata oturdu. Şu anda Fenerbahçe hisselerinde satıcı tarafta kimse bulunmuyor.

Öte yandan Fenerbahçe hisselerinde son bir haftada yaşanan artış ise yüzde 73'e ulaştı. Fenerbahçe'nin piyasa değeri 2 milyar 270 milyon TL seviyesinde bulunuyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY HİSSELERİ ÇÖKTÜ

Dün Bursaspor ile beraber kalarak hem ÅŸampiyonluk hem de Åžampiyonlar Ligi ÅŸansını mucizelere bırakan Galatasaray'ın hisseleri de sert bir satış dalgası ile karşılaÅŸtı. Hisseler açılışın hemen ardından gelen satışlarla yüzde 6'ya yakın bir deÄŸer kaybı ile 162 liraya geriledi. Â

Galatasaray'ın piyasa değeri 328 milyon TL seviyesinde bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!