‘Ev’de düşük faizli kampanya hamlesi

Güncelleme Tarihi:

‘Ev’de düşük faizli kampanya hamlesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2022 07:00

Emlak Konut öncüğünde, orta ve orta üstü gelir grubu için yeni bir konut kampanyası düzenlenecek. Özel sektörün de dahil olacağı kampanyanın bu ay başlaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Kampanyaya sayılı günler kala ilk hamle Tahincioğlu Gayrimenkul’den geldi. Şirket, satışı devam eden Nidapark Çengelköy projesinde cazip ödeme planlarını devreye aldı. Kampanya detayları hakkında bilgi veren Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu; “Son günlerde sektörümüzde konuşulan konut kampanyalarını heyecanla takip ediyoruz. Bizde Tahincioğlu olarak geliştirdiğimiz ödeme planları ile sektördeki tarihi kampanyalara destek sağlıyor, konuta erişimi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Nidapark Çengelköy projemizde ev sahibi olmak isteyenlerin vereceği yüzde 30 peşinatı kendi içinde üçe bölüyor ve yüzde 10 taksitli peşinat ile başlamalarını sağlıyoruz. Toplam tutarın yüzde 10 ve yüzde 15’lik kısmı için iki ara ödeme alıyoruz. Kalan yüzde 45’lik kısmı ise 36 ay yüzde 0.99 vade farkı ile firma bünyemizde eşit taksite bölüyoruz. Taksitlerin ödemesine ise 2023 yılında başlanıyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Ev’de düşük faizli kampanya hamlesi

YENİ YATIRIM

Yeni planlanan projeler hakkında bilgi veren Tahincioğlu “Şu anda satışı devam eden projelerimiz arasında Nidapark Göcek ve Nidapark İstinye projelerimiz yer alıyor. Bodrum Gündoğan ve Ataşehir projelerimiz için de ön satışlarımıza başladık. Gündemimizde yeni projelerimizde yer alıyor. İstanbul’da Beykoz projemizin geliştirme sürecine devam ediyoruz. İstanbul dışında ise Ankara’da yeni konut projesi hayata geçirmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!