European Tobacco'dan yeni 'ince sigara'

Güncelleme Tarihi:

European Tobaccodan yeni ince sigara
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2007 11:55

European Tobacco A.Ş, daha çok kadın tiryakilerin tercih ettiği ince sigara çeşidine, bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Mersin'de faaliyet gösteren European Tobacco Sigara ve Tütüncülük Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan, şirketin, ürünleri arasında yer alan Prestige, Winner, Winner Slims, Vigor Slims, Vigor, 2005, Business Club, HD Altınyaprak ve Et Cigarananı yanı sıra yeni bir 'ince sigara' çeşidi daha üreteceklerini bildirdi.

Arslan, piyasada kaçak yollarla satılan, bu nedenle ülke ekonomisine zarar veren sigaralardan birisi olan ve Güney Kore'de “esse” adıyla üretilen sigarayı, Mersin'de üretmek için söz konusu firma ile görüşmelerinin sürdüğünü bildirdi. Arslan, bu sigaranın halen fabrikalarında “winner” adıyla üretilen ince sigaradan daha ince olacağını bildirdi.
Satılan her kaçak sigaranın ülke ekonomisine zarar verdiğini ifade eden Arslan, “Çünkü, satılan her bir paket sigaranın yüzde 80'i dolaylı vergi olarak devlete ödeniyor. Sigara firmalarının kaçak sigara satışlarıyla mücadelesi bu yüzden büyük önem taşıyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!