Erkeklere en pahalı ayakkabı 3800 dolar

Güncelleme Tarihi:

Erkeklere en pahalı ayakkabı 3800 dolar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2004 02:18

Finans çevrelerinin dergisi Forbes, en pahalı erkek ayakkabıları araştırması yayınladı. Araştırmayla ilgili bir değerlendirme yapan Atlantalı imaj danışmanı Lynne Marks, erkeklerin ayakkabılarına gereken önemi vermediğini belirtti.

Bunun çok yanlış bir yaklaşım olduğunu vurgulayan Atlantalı imaj danışmanı Lynne Marks, ‘‘Erkekler, ayakkabının önemli olmadığını, hatta kimsenin onları görmeyeceğini düşünüyorlar. Her ikisi de büyük hata’’ diye konuştu.

Pahalı erkek ayakkabıları liginde hangi fiyatlar var

JOHN LOBB JERMYN-II: John Lobb Jermyn-II'nin yeni klasik stil ayakkabıları 1230 dolardan satılıyor. Bu markanın elle yapılan ve bir çiftinin yapımı bir yılı bulan modellerinin fiyatı ise 3 bin 800 dolar.

EDWARD GREEN: İngiliz Edward Green'in hazır modellerinin fiyatı 800 dolar. Ismarlama olanlarının fiyatı 2 bin 800 dolara kadar çıkıyor.

TANINI CRISCI: Kısaca TC diye bilinen İtalyan Tanino Crisci'nin fiyatı 695 dolar. Bu ayakkabı New York'un Madison caddesindeki özel mağazalarda satılıyor.

J.M. WESTON: Ayakkabı ustası Michel Perry tarafından üretilen Fransız malı J.M. Weston ayakkabılarının fiyatları 500 dolardan başlıyor. Bu ayakkabılar, 113 yıldır Fransa'nın Limoges bölgesinde üretiliyor.

ALDEN BLUCHER OXFORD: Amerikan Alden Blucher Oxford tipi ayakkabılar

JOHN LOBB BRITISH: John Lobb British modellerin fiyatı 380 ile 3 bin 600 dolar arasında. Merkezi Londra'da bulunan John Lopp firması 1849 yılında kurulmuştu. 495 dolardan alıcıya ulaşıyor.

LINGWOOD STAMFORD: İngiliz yapımı Lingwood Stamford loafer ayakkabılarının fiyatları 470 dolardan başlıyor.

JEFFERY WEST: Bot stili yüksek boyunlu İngiliz yapımı Jeffery West zincir dikişli ayakkabıların fiyatları 360 dolar. Bu ayakkabıların blucin pantolonlar ya da gabardin elbiselerle çok şık durduğu ifade edildi.

CROCKETT& JOHNS COMPTON: İngiliz Crockett & Johns Compton ayakkabılar 400-500 dolar arası fiyatla satılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!