Ergo’nun ‘Başka Kasko’su çok iddialı

Güncelleme Tarihi:

Ergo’nun ‘Başka Kasko’su çok iddialı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2013 01:06

Ergo ‘Başka Kasko’ ürününü pazara sundu. Ergo Türkiye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Yıldırım Türe, Türkiye’de sıfır kilometre araçların yüzde 56’sının trafik sigortası bulunduğunu, sadece yüzde 18’inin kasko poliçesi olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Yıldırım Türe, her 33 saniyede bir kaza olduğunu ve 2012 yılında 950 bini aşkın kaza gerçekleştiğini, günlük ortalama kaza sayısının 2bin 500 ‘ü aştığını ifade ederek, “2012 yılında en çok kazanın gerçekleştiği il, önceki yıllarda olduğu gibi yine İstanbul oldu. En çok maddi hasarlı kaza, Pazartesi günleri gerçekleşiyor. Kadınlar daha dikkatli; 2012 yılı içerisinde erkek ve kadın sürücüler arasında gerçekleşen kazaların yüzde 47’sinde kadınlar tam kusurlu bulunurken iken, yüzde 49’unda ise erkekler tam kusurlu bulundu” dedi.
Yıldırım Türe, Ergo Türkiye olarak sektörü incelediklerini, müşteri ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda mevcut ürünü yeniden yapılandırdıklarını belirterek, Ergo Başka Kasko’nun özelliklerini şöyle anlattı:

“Ergo Başka Kasko ile ölçüsel limitler dahilinde yıllık toplam KDV dahil 500 TL’ye kadar küçük hasarlarda hasar dosyası açmıyoruz. Ölçüsel limit olmaksızın 2 parçaya kadar hasarsızlığınız bozulmadan hasar dosyası açılmadan onarım sağlıyoruz. Sadece bir SMS’le özel kasko teklifi hazırlamakla kalmıyor iki farklı alternatif ile hizmet veriyoruz. Mevcut müşterilerimiz tarafından gönderilen SMS’lerle teklif hazırlıyor ve internet aracılığıyla acentelerimize iletiyoruz. Mevcut müşterimiz olmayan kesime ise en uygun acentemiz aracılığıyla poliçe düzenleyip yine ilgili acentemize iletiyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!