Erdoğan, Green Park Pendik’te kurdeleyi 7 bakanla kesti

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan, Green Park Pendik’te kurdeleyi 7 bakanla kesti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2010 00:00

The Green Park Pendik Oteli’nin açılışını yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Anadolu Yakası uzun zamandır yatak kapasitesi itibarıyla sıkıntılı bir yer. Şimdi oteller yapılıyor, Adil Bey (Üstündağ) bu alanda başarılı bir imtihan veriyor. Kendisinin turizme katkıları büyük” dedi.

1200 odası var

Otelin açılışını eşi Emine Erdoğan, Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ile birlikte yapan Başbakan Erdoğan, gemi inşa sanayiinin bu bölgede olduğunu, Formula 1 yarışlarının da bölgede yapıldığını hatırlattı. The Green Park Pendik Oteli, 1200 yatak kapasitesi, 1700 kişilik oditoryumu, 55 ayrı toplantı ve organizasyon mekanı ile hizmet verecek.

Çağlar-Duman ailesine nikah şahitliği yaptı

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, Green Park Pendik’in açılışının ardından İTO Meclis Başkanı İbrahim Çağlar ile Nilgün Çağlar’ın kızı Dilanur ile Mehmet ve Ayşe Duman’ın oğlu Ekrem Enes Duman’ın nikah törenine de katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın kıydığı nikahta, Erdoğan ve Necati Çalışkan, Ekrem Enes Duman’ın, Ali Ağırbaşoğlu ile eski Moğolistan Cumhurbaşkanı Natsagin Bagabandi ise Dilanur (Çağlar) Duman’ın nikah şahitliğini yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!