En lüks Skoda Superb 73 milyara Türkiye'de

Güncelleme Tarihi:

En lüks Skoda Superb 73 milyara Türkiyede
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2002 01:40

Skoda'nın lüks modeli Superb, Türkiye'de satışa sunuldu. 193 beygir 2.8 V6 motor seçeneğiyle satışa sunulan Superb'in satış fiyatı 73 milyar liradan başlıyor.

Geniş ölçüleriyle ve tasarımıyla dikkat çeken Super, sürücü ve yolcularına geniş bir iç mekan sunuyor. Otomobilde, yağmur sensörlü silecekler, deri döşeme, CD çalarlı müzik sistemi, dijital klima, xenon farlar, ahşap kaplama, TV fonksiyonlu ekran, yol bilgisayarı gibi donanımlar bulunuyor.

Superb'de ayrıca arka kapı içlerinde şemsiye gözü, gece araca binerken yerin görülebilmesi için yan aynaların altında ışık sistemi, arka sağ tarafta oturan yolcu istediğinde ayakların öne doğru uzatabilmesi için ön koltukta açılır sırtlık gibi özellikler bulunuyor.

106 yıllık bir geçmişe sahip olan Skoda, 1920 ile 1930'lu yıllarda gerek 6 silindirli gerekse 8 silindirli bir çok otomobil üretmişti. Geleneksel olarak geçmişte ürettiği otomobillerin isimlerine yeniden hayat veren Skoda Auto, Felicia ve Octavia'dan sonra, 1934 yılında ürettiği Superb'i de 2002 yılında hayata döndürdü. 1934 doğumlu eski Superb, İkinci Dünya Savaşı ile birlikte hayata veda etmişti. Superb, şimdi Skoda'nın en prestijli modeli olarak yeniden doğdu.

Skoda Auto, Suberp modeliyle AB sosyo-ekonomik gruba dahil, 35 yaş ve üstü, üst düzey yönetici, ya da orta veya büyük ölçekli şirket sahiplerini hedefliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!