Emlakbank konutlarına büyük ilgi

Güncelleme Tarihi:

Emlakbank konutlarına büyük ilgi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 1998 00:00

Haberin Devamı

Emlak Bankası'nın Milpa, Hürriyet Pazarlama, Sabah Pazarlama ve Showpa aracılığı ile başlattığı satış kampanyasında bin 768 konutun satıldığı ve 35 trilyon 626 milyar liralık gelir sağlandığı açıklandı.

Emlakbank yetkilileri, toplam satış adedinin 5 bine ulaşmasının beklendiğini belirttiler. Emlakbank konutları arasında dün en yüksek talep 16’şar konut satışı ile Elvankent ve Bizimkent’de gerçekleşti. Günlük en düşük talep ise Mimaroba, Mutlukent, Sinanoba ile Ümitkent’ oldu. Bu projelerde dün üçer daire satılırken, Çerkezköy’deki daire satışı ise 4 adet olarak gerçekleşti. Emlak Bankası tarafından yapılan açıklamada, Emlak Bankası konutlarında yaşanan ilginin, tüm sektörü etkileyeceği ve konut pazarında bir canlanma olacağı savunuldu. Emlak Bankası'nın Çerkezköy, Mimaroba, Sinanoba, Bizimkent, Mutlukent, Ataşehir, Elvankent, Bilkent, Gaziemir ve Mavişehir projelerinde satışa sunduğu iki odalı evlerin fiyatları 3 milyar 285 milyon liradan başlıyor ve 30 milyar 700 milyon liraya kadar çıkıyor.

Emlak Bankası tarafından yapılan açıklamada, peşin ödeme yapanlara için konut fiyatlarında yüzde 25’e varan oranlarda indirim uygulandığı hatırlatıldı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!