DKY İnşaat’tan yeni proje

Güncelleme Tarihi:

DKY İnşaat’tan yeni proje
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2014 12:21

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı işbirliği ile hayata geçirilecek ‘Lokum Evler’ projesinde ön satışlar başladı. Projede lansman öncesine özel yüzde 18'e ek olarak yüzde 12 peşin ödeme avantajı ile fiyatlar 235 bin liradan başlıyor.

Haberin Devamı

İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren DKY İnşaat, Metropolist Yapı ile birlikte Tuzla’daki ‘Lokum Evler’ projesi için ön talep toplamaya başladı. Konut ve park alanı dahil olmak üzere 53 dönüm arazi üzerine inşa edilecek proje 2+1 ve 3+1 tip, 722 konuttan oluşuyor. Projedeki daire fiyatları 235 bin lira ile 362 bin lira arasında değişiyor.

Projelerinde doğa ve yeşile öncelik tanıyan mimari anlayışı benimsediklerini belirten DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya “Daire sakinlerinin günlük hayatın stresinden uzaklaşabildikleri yeşil alanlar tasarladık. Günlük hayatın stresini atmaya çalışırken aidat stresi de yaşamasınlar istedik. Aidatın dert edilmediği, kira öder gibi aidat ödemeyecekleri bir proje sunuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Huzurlu ve konforlu bir aile hayatı düşünülerek oluşturulmuş daire planlarının optimum kullanılabilir alanlara sahip olduğunu ifade eden Metropolist Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar ise “Maksimumda kullanılabilir alanı olan ferah ve kullanışlı daire planlarıyla oturumcu kitlenin beklentilerini karşılamak istedik” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!