Emlak piyasasının kalbi Emlak Market'te atıyor

Güncelleme Tarihi:

Emlak piyasasının kalbi Emlak Markette atıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 1997 00:00

Haberin Devamı

Hürriyet Dergi Grubu tarafından yayınlanan Türkiye'nin ilk emlak dergisi Emlak Market, konusunda önemli bir boşluğu dolduruyor. Yayın hayatına başlamasının üzerinden 7 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen dergi, ulaştığı satış rakamları ve işlediği konularıyla gayrimenkul sahibi olmak isteyenler kadar yatırımcıların da başvuru kaynağı oldu.

Her ay 116 sayfa olarak yayınlanan Emlak Market'in sayfalarında büyük toplu konut projeleri kadar, lüks siteler, üye arayan kooperatifler, gayrimenkul yatırımına uygun bölgeler, satılık ve kiralık konut seçenekleri, yazlık, devre mülk, devre tatil alternatifleri, konutlarda yapılacak pratik uygulamalar başta olmak üzere konular geniş bir yelpazede işleniyor. Emlak Market Genel Yayın Yönetmeni Tayfun Uçar, gayrimenkulün Türkiye'deki lokomotif yatırım aracı olduğunu belirtip derginin üstlendiği misyon hakkında şu bilgileri verdi:

HER AY İKİ EK

‘‘Emlak Market, öncelikle bir tüketici dergisi olmayı hedefledi. Bu amaçla sayfalarımız içinde, en küçük yatırımcıdan lüks konut sahibi olmak isteyenlere, konut üreticilerinden, kiralık ev arayanlara kadar geniş bir okur profilini ilgilendiren konulara yer veriyoruz. Gerek okurlardan gelen tepkiler gerekse satış rakamları dergimizin bu konuda önemli bir boşluğu doldurduğunu gösteriyor.’’

Emlak Market, her ay dergiyle birlikte okurlarına ‘‘Emlak Borsası’’ ve ‘‘Emlak Kitaplığı’’ adıyla iki ücretsiz ek veriyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!