Emlak Konut’la Gap kol kola girdi Şehrizar geliri 539 milyona çıktı

Güncelleme Tarihi:

Emlak Konut’la Gap kol kola girdi Şehrizar geliri 539 milyona çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2012 21:03

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, fiyatları 1 milyon 950 bin lira ile 3.5 milyon lira arasında değişen Şehrizar Konakları projesini 275 milyon lira gelir üzerinden yüzde 50 pay almak üzere Gap İnşaat’a verdiklerini, gelirin 539 milyon liraya çıktığını söyledi.

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ve Çalık Holding iştiraki Gap İnşaat tarafından Üsküdar Altunizade’de gerçekleştirilen Şehrizar Konakları projesinin, arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı yöntemiyle gerçekleştirildiğini belirten Kurum, “Şu anda gelir 539 milyon liraya çıkmış durumda.

Bunun da yüzde 50’si Emlak Konut payı. Halihazırda 97 adet bağımsız bölümün satışı tamamlandı” dedi. Çalık Gayrimenkul Genel Müdürü Feyzullah Yetgin de, Gap İnşaat olarak yurt dışında pek çok proje gerçekleştirdiklerini, Şehrizar Konakları ve kentsel yenilenme projeleriyle yurt içine odaklandıklarını söyledi.

Tarlabaşı’nda ve Fener-Balat bölgesinde kentsel yenilenme projeleri üzerine çalıştıklarını kaydeden Yetgin, önümüzdeki hafta Ataşehir’de Varyap ve Emlak Konut işbirliğiyle bir projenin tanıtımını yapacaklarını belirtti. Yetgin, 50 bin metrekare arazi üzerindeki Şehrizar projesinde kadın ve erkekler için  ayrı sosyal tesis alanları bulunduğunu belirtti.

Mimarlığını Han Tümertekin, Nevzat Sayın, İhsan Bilgin ve Sinan Kafadar’ın üstlendiği projenin yatırım maliyeti, arsa payı dahil 450 milyon lira olacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!