Elektrikli Kangoo'ya ödül geldi

Güncelleme Tarihi:

Elektrikli Kangooya ödül geldi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2011 16:57

Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, elektrikli Kangoo Z.E'nin konusunda uzman 22 Avrupalı gazeteciden oluşan jüri tarafından "2012 Yılının Uluslararası Ticari Aracı" seçildiğini açıkladı.

Haberin Devamı

COMVEX İstanbul 3. Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’nda konuşan Aybar, elektrik motorlu bir aracın çok sayıda termik ticari rakibi karşısında bu ödülü ilk defa kazandığına dikkat çekti.

Aybar, Renault'un ticari araç pazarında Ocak-Ekim 2011 döneminde 20 bin 400 adetlik satış ile, yüzde 18 oranında büyüyen pazarda geçtiğimiz yılın aynı dönemine oranla yüzde 53'lük bir büyüme gerçekleştirdiğini belirterek, "Aynı şekilde pazar payında da geçen yıla oranla yüzde 29’luk bir artış gerçekleştirdik. Özellikle üst yapılı ürünlerimizin çeşitliliğini artırarak farklı pazarlarda daha etkili ve rekabetçi olmak üzere 2012 yılına hızlı bir giriş yapacağız" dedi.

Renault'un fuardaki 1007 m2 standında 12 araç yer alıyor. Yeni Kangoo Multix Chromline, Yeni Kangoo Multix Pampa, Yeni Kangoo Express MaxiCombi, Yeni Kangoo Express Maxi Frigo versiyonları, Trafic Multix ve Passanger 8+1 Elegance, Yeni Master Minibüs 13+1 , Yeni Master 16+1 Turizm Otobüsü, Yeni Master Kamyonet  Platform, Yeni Master Kamyonet Monopan Kasa, Yeni Master Kamyonet  Çift Kabin Yeni Master Panelvan L3H2 Frigo versiyonları Renault standında sergileniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!