‘Ekonomi Yönetiminde Kalite’ tartışılacak

Güncelleme Tarihi:

‘Ekonomi Yönetiminde Kalite’ tartışılacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 1997 00:00

Haberin Devamı

TÜSİAD-KalDer işbirliğiyle düzenlenen 6'ıncı Ulusal Kalite Kongresi, 12-13 Kasım tarihlerinde İstanbul'da yapılacak. Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda toplanacak kongrenin bu

yılkı ana teması ‘‘Ekonomi

Yönetiminde Kalite’’.

1992 yılından beri geleneksel hale gelen Ulusal Kalite Kongresi'ni bu yıl 2 bin kişinin izlemesi bekleniyor. Kongre, TÜSİAD-KalDer Kalite Ödülü'nü 1997 yılında kazanan kuruluşa verileceği ödül töreni ise sona erecek. Bu yılki kongrenin açış konuşmalarını TÜSİAD Başkanı Muharrem Kayhan, KalDer Başkanı Dr. Yılmaz Argüden ve Alcatel Başkanı Serge Tchuruk yapacak.

Kongre kapsamında bu yılki oturumlara yabancı konuşmacı olarak General Electric Başkan Yardımcısı Alastair C.Stewart,

Fransa eski Başkanı

Başdanışmanı Jaques Attali, Avrupa Para Birliği Derneği Genel Sekreteri Bertrand Margret katılıyor. Ana oturumlarda, Devlet Bakanı Işın Çelebi, Dünya Başkanı Başkan Yardımcısı Kemal Derviş, Maliye eski Bakanı Ziya Müezzinoğlu, ANAP Milletvekili Rüşdü Saracoğlu ve Hazien Müsteşarı Mahfi Eğilmez de konuşmacı olarak yer alacak.

Bu yılki kongrenin son oturumunda ise ‘‘Yaşam biçiminde kalite’’ ele alınacak. Bu oturumun konuşmacıları ise Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Berker, sanatçı Yıldız Kenter ve TEMA Vakfı Başkanı Hayrettin Karaca.

TÜSİAD ve Kalite Derneği'nin ilkini geçen yıl Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlediği Kalite Fuarı'nın ikincisi ise 12-15 Kasım tarihlerinde Hyatt Regency Oteli'nde gerçekleşecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!