EGS Grubu'na yeni yönetim

Güncelleme Tarihi:

EGS Grubuna yeni yönetim
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 11, 2002 11:48

EGS Finansal Kiralama'dan sonra EGS Grubu'nun diğer şirketlerinin yönetimlerinde de değişiklik yapıldı.

Haberin Devamı

EGS Holding'den Borsa'ya gönderilen açıklamaya göre, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Yönetim Kurulu'nun kararıyla N.Atıl Akkan, Abdulkadri Uslu, Fikret Mısırlı, Serdar Yavaşoğlu, Remzi Peköz ile Denetleme Kurulu Üyeleri görevden alındı.
  Â
Mete Uğuz'un istifası ve görevden alınmasıyla boşalan yönetim kurulu üyeliklerine Hasan Tengiz, Azmi Yıldırım, Hasan İncekara, Ali Rıza Çelikbaş, Salih Lütfü Asar ve Sedat Polat atandı.

Denetim kurulu üyeliklerine ise Yeter Ünal ve Aycan Ferik getirildi. Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı Hasan Tengiz, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ni Hasan İncekara üstlendi.

Genel Müdürlük görevine de Akın Evren atandı.
   Â
EGS DIÅž TÄ°CARET
 
EGS Dış Ticaret'de de Hasan Turhan haricindeki tüm Denetim ve Yönetim Kurulu üyeleri görevden uzaklaştırıldı.

Haberin Devamı

Yönetim Kurulu üyeliklerine Hasan Tengiz, Azmi Yıldırım, Hasan İncekara, Sefa Polat, Denetim Kurulu üyeliklerine de Veli Galoğlu ve Selda Ekinciel getirildi.

Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı Hasan Tengiz, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ni Hasan İncekara üstlenirken, Akın Evren Genel Müdürlük görevine vekaleten atandı.

EGS GAYRÄ°MENKUL YATIRIM ORTAKLIÄžI
 
EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda da Hasan Turhan dışındaki yöneticiler görevlerinden oldu.Â

Yönetim Kurulu'nun yeni isimleri Hasan Tengiz, Azmi Yıldırım, SefaPolat ve Durmuş Özkul olarak belirlenirken, Denetim Kurulu üyeliklerine de Yeter Ünal ve Serhat Uçak getirildi.

Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı Hasan Tengiz, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ni Sefa Polat üstlenirken, Akın Evren Genel Müdürlüğü vekaleten yürütecek.

EGS FÄ°NANSAL KÄ°RALAMA

EGS Finansal Kiralama'da Yönetim Kurulu üyelerinden Kubilay Kırman hariç, bütün Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri ile genel müdür görevden alındı.

EGS Finansal Kiralama'dan Borsa'ya gönderilen açıklamaya göre, BDDK Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun görevden alma kararı sonrası boÅŸalan Yönetim Kurulu üyeliklerine, Hasan Tengiz, Azmi Yıldırım, SefaPolat ve Hasan Ä°ncekara atandı.Â

Denetim Kurulu üyeliklerine ise Veli Galoğlu ve Selda Ekinciel getirildi.

Haberin Devamı

Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı Hasan Tengiz, Başkan Vekilliği'ni Hasan İncekara üstlendi.

Genel Müdürlük görevine de, Yaşar Turgut Bilgin atandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!