Ege artık Marmara’ya daha yakın

Güncelleme Tarihi:

Ege artık Marmara’ya daha yakın
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2002 01:39

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İDO (İstanbul Deniz Otobüsleri) Genel Müdürlüğü, Varan'dan sonra Ulusoy Seyahat Nakliyat A.Ş ile yaptığı protokol ile ‘Uzun Yolun Kısası’ projesini genişletti.

Proje, Ege ile Marmara arasındaki yolu kısaltmayı amaçlıyor. Geçtiğimiz ay başlatılan proje ile yolcular, Ulusoy otobüsleriyle İDO'nun Yenikapı-Bandırma arasında sefer yapan hızlı feribotuna binecek ve 2 saatte Bandırma'ya gidecekler. Bandırma'dan ise bekleme yapmadan otobüsle, gidecekleri yere hareket edecek olan yolcular, İstanbul-İzmir arasında, daha kısa sürede yolculuklarını tamamlayacaklar.

SENEYE BÜTÜN EGE HATLARINDA

İstanbul'dan, İzmir-Çeşme-Bodrum hatlarıyla başlayan seferler, önümüzdeki dönemde tüm Ege hatlarını kapsayacak şekilde planlanacak. Marmara'yı Ege'ye daha da yakınlaştıracak olan projeyle ilgiyi olarak yarın Yenikapı'daki İDO Genel Müdürlüğü binasında bir tören düzenlenecek. Törene, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ümit Özerol, İDO Genel Müdürü Şeref Dikyar, Ulusoy Genel Müdürü Mustafa Yıldırım ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy katılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!