Eczacıbaşı çalışanları törenlerle uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Eczacıbaşı çalışanları törenlerle uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2022 07:00

İtalya’da meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybeden dört Eczacıbaşı çalışanına ait cenazeler, Türkiye’ye getirildi. Cenazeler, dün düzenlenen törenlerin ardından İstanbul, Adana, Bursa ve Kocaeli’nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Haberin Devamı

Eczacıbaşı Fabrikalar Direktörü Altuğ Erbil, Yalova Fabrika Müdürü Arif Cez ve Yatırım Projeleri Müdürü İlker Uçak’ın cenazeleri dün sabah saatlerinde tören için Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri’nin Yalova fabrikasına getirildi.

Manisa Fabrika Üretim Yöneticisi Serhat Kenar’ın cenazesi ise memleketi Adana’ya gönderildi. Yalova’da düzenlenen törene, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu üyeleri, hayatını kaybeden çalışanların yakınları ve mesai arkadaşları katıldı.

Törende konuşan Bülent Eczacıbaşı, “Altuğ’a, Arif’e, İlker’e ve Serhat’a veda ediyor olmak; bizlere sonsuz acı veriyor. Arkadaşlarımızın 4’ü de ideal birer aile babası, örnek yönetici, örnek çalışma arkadaşıydılar. Kuruluşlarına yıllarca başarı ve özveriyle hizmet ettiler, değer kattılar. Bu zor günleri birbirimizden destek alarak aşacağız. Onları hiç unutmayacağız, hep anacağız. Allah’tan rahmet diliyorum. Başta aileleri olmak üzere tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!