E-ticaret ve Fırsatları Konuşuldu

Güncelleme Tarihi:

E-ticaret ve Fırsatları Konuşuldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2011 15:42

E-ticaret ve Sosyal Medya Konferansı 2011” de, Sosyal Medya ve Mobil Uygulamaların E-ticaret üzerindeki etkilerini anlatıldı.

Haberin Devamı

Doğuş Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ataç SOYSAL ve Bilginet Genel Müdürü Ercüment ERDEM açılış Konuşmalarını yapmalarının ardından sırası ile Halkbank İstanbul Bölge Koordinatörü Kadir KÜÇÜKYAĞLIOĞLU “Bilgi İletişimi , E-ticaret ve Bankalar” , Paypal Türkiye Ülke DirektörüKıvanç ONAN“ Farklı Ödeme Sistemleri” , Pordiva Bilişim Teknolojileri C.T.O’ su Ercan BALCI “Mobil uygulamaların E-ticaret Üzerindeki Etkileri”, Yenicarsim.com Genel Koordinatörü ElifBAKİLER, “E-ticaret’ te bir lansman hikayesini” Türkiye’nin Dünya Rekortmeni sporcusu Cem KARABAY ile birlikte, Yenibiris.com Genel Müdürü Burçak Pak YILMAZ “Elektronik Dünyada İstihdam,” TBD İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Levent KARADAĞ“2023 Vizyonu Yolunda Türkiye’ nin E-dönüşüm Modeli”, Promoqube Kurucu Ortağı Özgür ALAZ “F-Commerce Gerçek mi?”, Finansbank Genel Müdür Yardımcısı Kunter KUTLUAY “E-ticarete Bankacılık Desteklerive Sanal Pos Uygulamalar”ı, Google Endustri Lideri Sedat KILIÇ “Google’ dan E-ticaret Verileri / Internet Kullanıcılarını Tanımak 2011 ve Sonras”ı, Klinik Ajans Başkanı Çiğdem ÖZKAN“Sosyal Medya Optimizasyonu”, Webcargo Genel Müdürü Ergun PEKUYSAL “E-ticarette Kargo Sistemleri “ konulu görsel içerikli sunumlarını yaptılar.  

 

Haberin Devamı

E-ticaret Ekosistemi içerisinde yer alan firmaların yoğun katılım gösterdiği konferans, ETİCAD ve Hürriyet Yeniçarşım internet sitelerinden de canlı olarak yayınlandı.

 

Organizasyon Komitesi Başkanı olan Bilginet Genel Müdürü Ercüment ERDEM, konferans sonrası yaptığı basın toplantısında, bu tarz organizasyonların büyüyerek ve yurt çapında uluslararası boyutlarda devam edeceğini, E-ticaretin artık bir sektör olarak anılması ve bu konuya iş çevrelerinin yakın ilgi göstermesinden dolayı memnuniyetlerini ifade etti.

 

E-ticaret ekosisteminin ne kadar doğru bir kavram olduğu ve ekonomimize, tetiklediği diğer alt sektörlerle birlikte katma değer sağladığını vurgulayan ERDEM, 2023 Türkiye vizyonunda E-ticaretin çok önemli olduğunu belirti. Bu başarılı organizasyon da yer alan tüm konuşmacı ve konuklara teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

 

 

   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!