Duygusal Zeka Uzmanı Boyatzis geliyor

Güncelleme Tarihi:

Duygusal Zeka Uzmanı Boyatzis geliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2003 13:08

PERYÖN işbirliği ile düzenlenecek “Ahenk Yaratan Liderler” Konferansı’nda, “Yeni Liderler” kitabı yazarlarından ve dünyada “Duygusal Zeka” konusunda yapılan çalışmaların öncülerinden biri olarak kabul edilen Prof. Richard Boyatzis konuk edilecek.

Haberin Devamı

Üniversite ile iş dünyası EDU’da buluşuyor. Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi- EDU (Executive Development Unit), yöneticilere “özel” eğitim programları düzenlemeye devam ediyor.

30 Haziran 2003, Pazartesi günü Sabancı Holding, Hacı Ömer Sabancı Konferans Salonu gerçekleştirilecek toplantı saat 9.30'da Doç. Dr. Oğuz Babüroğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayacak. Ardından sözü Prof. Richard Boyatzis alacak

Case Western Reserve Üniversitesi, Weatherhead School of Management Örgütsel Davranış Bölüm Başkanı olan Boyatzis, Organizasyonlarda duygusal zeka üzerine araştırmalar Birliği’nin  kurucu üyelerinden ve Management Education Dergisi’nin de editörü...

Üniversitede, yetkinlik geliştirme, duygusal zeka, liderlik ve kişisel gelişim ve değişim konularında dersler veren Boyatzis konferansta, liderler ve çalışanlar arasında duygusal bağın rolü, niteliği ve organizasyonlarda duygusal zekanın önemi üzerinde duracak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!