Dünyaca ünlü 200 şirket İstanbul’a geliyor

Güncelleme Tarihi:

Dünyaca ünlü 200 şirket İstanbul’a geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2015 15:37

Dünyanın en büyük firmalarının kurucuları ve üst düzey yöneticileri bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan ISCSI 2015 Uluslararası Tedarik Zinciri Zirvesi’nde, İstanbul’da bir araya gelecek. Ana teması “Tedarik Zinciri İşbirliği” olan zirveye, uluslararası başarılarıyla öne çıkan yaklaşık 200 şirket katılacak.

Haberin Devamı

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Uluslararası Tedarik Zinciri Zirvesi, (3rd International Supply Chain Summit İstanbul-İSCSİ) yaklaşık 200 yerli ve yabancı katılımcıyla 16-17 Eylül tarihlerinde Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de yapılacak.

Şimdiye kadar Slimstock, LODER, DSV, ORTEC, SCM tarafından organize edilen ISCSI Zirvesi’nin düzenleyicileri arasına bu yıl Venlo ve THY Cargo katıldı. “Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri Listesi” de zirvenin ilk günü Gala yemeğinde açıklanacak.

Zirveye destek de veren Hollanda Venlo Belediyesi’nin Başkan Yardımcısı Stephan Satijin Türkiye ile işbirliği imkanlarını görüşmek ve araştırmak için ekibiyle birlikte İstanbul’da olacak. Satijin, Avrupa’da faaliyet gösteren Türk şirketlerini lojistik ve depo yatırımları için Venlo’ya davet edecek.

Haberin Devamı

Zirvenin konuşmacıları arasında Hollanda’da yaşayan ve The New European Business Confederation tarafından Yılın En Başarılı Girişimcisi seçilen Conclusion’ın kurucusu Murat Kıran var. Hero Group Tedarik Zinciri Yönetimi Başkan Yardımcısı Jan Van Rooden dünya çapındaki stratejik planlama trendleri ve öngörüleri üzerine bilgiler verecek.

Slimstock Türkiye Ülke Müdürü Songül Sezer, yaptığı açıklamada “Dünyanın önde gelen şirketleri tedarik zincirlerinde yaptıkları iyileştirme, planlama ve yönetim çalışmalarıyla milyon dolarlık tasarruf sağlıyorlar. Türk şirketleri de tedarik zinciri yönetiminin önemini görerek, teknolojinin sunduğu olanaklardan da yararlanarak önemli başarılara imza atıyorlar” dedi.

BAKMADAN GEÇME!