Dünya turizminin devleri İstanbul'da buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Dünya turizminin devleri İstanbulda buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2003 10:52

Turizm Bakanlığının da desteklediği TRAVELEXTRA İSTANBUL TURİZM PLATFORMU, 06-08 Kasım 2003 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

TRAVELEXTRA; Türkiye'deki toplantı, kongre, sağlık ve incentive turizmine yeni ufuklar açarak sektöre pazarlama ve tanıtım çözümleri sunmayı amaçlayan bir iletişim platformudur. Turizm sektöründeki birçok yerli ve yabancı firmayı bir araya getirecek olan TRAVELEXTRA Turizm Platformu, yıllardır deniz, güneş ve kum özellikleriyle ön plana çıkarılan ve tanıtımı da bu kavramlar üzerine kurulan Türkiye turizmine yeni açılımlar getirmeyi hedefliyor.

Bu bilinçten yola çıkılarak organize edilen, TC. Turizm Bakanlığının da desteklediği TRAVELEXTRA İSTANBUL TURİZM PLATFORMU, 06-08 Kasım 2003 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek. Toplantı, kongre, sağlık ve incentive turizmine yönelik son gelişmeler, yepyeni fırsat ve akımlar dünya turizminin önde gelen uzmanları tarafından platforma taşınacak. Ayrıca, TRAVELEXTRA İSTANBUL TURİZM PLATFORMU'nda Türk turizminin dışarıdan nasıl görüldüğü sorusu da cevabını bulacak.

Haberin Devamı

Travelextra seminer programı ve konuşmacılar…

TONY CAREY

Uzun yıllardır dünyanın çeşitli ülkelerinde birçok turizm seminerine başkanlık eden Toney Carey, ülkemiz turizmi açısından büyük bir önem taşıyan Travel Extra Platformu'nada Seminer Başkanı olarak katılacak ve semineri yönetecektir. Dünya çapında tanınan bir turizm hocası olan Toney Carey, aynı zamanda Travel Extra'nın danışmanıdır.

ANNE HOLMES

MPI (Meeting Professional International/Uluslarası Toplantı Profesyonelleri) derneğinin Avrupa Konseyi Başkanı ve aynı zamanda Uluslarası Yönetim Kurulu Üyesi olan Anne Holmes, daha önce yurtdışındaki birçok seminer ve fuarlara katılarak konferans yönetimi konusunda eğitimler vermiş, kongre ve toplantı turizmi sektörünün en önemli eğitimcilerinden biridir. Uzun yıllara dayanan tecrübe ve bilgilerini Travel Extra Platformu ile Türk turizmcileriyle de paylaşacak olan Anne Holmes, seminerde "Konferans satın alan şirketlerin beklentileri" konusunda bir konuşma yapacak.

Tarih : 6 Kasım
Saat : 14:30
16:00
Konuşma süresi : 30 dakika
15 dakika soru / cevap
Rumeli Salonu

MARTIN SIRK

Haberin Devamı

Uluslararası Kongre ve Toplantılar Derneği ICCA'nın (International Congress and Convention Association) başkanlığını yapan Martin Sirk, İngiliz Turist Örgütü ve Brighton ICVB'nin yanı sıra Londra'nın en büyük otellerinde uzun yıllar pazarlama ve satış konularında kariyer yapmış, kongre ve toplantı turizminde dünyanın en ünlü ismi.

Katılımıyla dünyanın Travel Extra Platformu'na göstereceği ilgiyi de arttıracak olan ünlü turizmcinin seminerde yapacağı konuşmanın konusu, "Uluslararası Toplantılar" olacak. Ayrıca seminer katılımcıları Toplantı Turizminin yarından beklentileri, yeni toplantı mekanları ve otellerin gelecekte daha etkin olabilmek için yaptıkları hazırlıklar hakkında Martin Sirk'e soru sorma ve dünyaca ünlü turizmciyle bu konuları tartışma imkanı bulabilecekler.

Haberin Devamı

Tarih : 07 Kasım 2003
Saat : 14:30
16:00
Konuşma süresi : 30 dakika
Rumeli Salonu

CHARLES ROBİNSON

Dünya turizminin önde gelen ülkelerden biri olan İngiltere'nin, en büyük şirketlerine uzun yıllardır danışmanlık hizmeti veren Charles Robinson, adını tüm dünyaya duyurmuş ünlü bir kongre turizmi uzmanı. Ünlü turizmci, katılacağı Travel Extra Platformu'nda "Toplantı turızmine yonelik değişimler, yeni fikirler ve hedefler" konusunda engin deneyim ve bilgilerini aktaracak, soru cevaplı bir tartışma ortamında bu konu ele alınacak.

Tarih : 08 Kasım 2003
Saat : 14:30
16:30
Konuşma süresi : 30 dakika
Rumeli Salonu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!