Dünya otellerini Bursa giydiriyor

Güncelleme Tarihi:

Dünya otellerini Bursa giydiriyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2010 11:28

BURSA’da üretim yapan Modaslan firması, ABD’den Libya’ya Azerbaycan’dan Filistin’e kadar dünyanın dört bir yanına personel kıyafeti ihraç ediyor.

Türkiye’de havaalanları ve oteller başta olmak üzere çeşitli kuruluşlara personel kıyafeti üreten Modaslan firması 2002 yılından beri ihracat yapıyor.
Modaslan ortaklarından Sabahattin Ağılönü, 2009 yılında 300 bin euroluk ihracat gerçekleştirdiklerini belirterek, Bursa’da başladıkları çalışma ile personel modası yarattıklarını söyledi. ABD, Libya, Almanya, Romanya, Rusya, Kazakistan, Bulgaristan, Azerbaycan, Irak, Gürcistan, Fransa, Ukrayna, Ermenistan ve Filistin’in Ramallah Bölgesi’ndeki 35 otelin personelinin kıyafetlerini hazırladıkları kaydeden Ağılönü, Libya ve Yunanistan’dan bayilik teklifleri aldıklarını ifade etti.

Kalitenin kendileri için önemli olduğunu söyleyen Sabahattin Ağılönü, “Biz işimizi ciddiye alıyoruz. Önümüzdeki yıllarda üretimimizin yüzde 50 sini ihraç etmeyi hedefliyoruz. En büyük sorunumuz yurt dışındaki müşterilerimizin titiz olması, ülkemizde ise kalitede kumaşın bulunmaması. Otomotiv ve yan sanayimizde başarılı üretim yapan şehrimizde tekstildeki kalitenin düşmesi çok kötü” dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve Dışişleri Bakanlığı’nda görev yapan personeli giydiren Modaslan’ın müşterileri arasında 200’den fazla işletme yer alıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!