Dünya markalarının gözü İstanbul'daki bu operasyonda

Güncelleme Tarihi:

Dünya markalarının gözü İstanbuldaki bu operasyonda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2012 12:38

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde bazı adreslere operasyon düzenledi ve çok sayıda sahte ürün ele geçirdi. Sahte ürünlerdeki 140 euroluk etiketler dikkat çekti.

Haberin Devamı

Merter’de bir iş merkezine gelen çok sayıda çevik kuvvet polisi giriş çıkışlarda geniş güvenlik önlemi aldı. Güvenlik Şube polisleri ise iş merkezindeki mağazalara girerek arama yaptı. Arama sırasında bir araca yükleme yapmaya çalışan iş yeri sahipleri de polis ekiplerinin dikkati sonucunda yakalandı.

POLİSTEN BÜYÜK SAHTE MARKA OPERASYONU / WEB TV

Polisin arama yaptığı ikinci bir adres ise Giyimkent’ti. Burada bulunan bazı depolara sabah saatlerinde baskın yapan polis çok sayıda ünlü markanın taklit ürünlerini ele geçirdi.

SAHTE ÜRÜN OPERASYONUNA ONLARCA POLİS KATILDI/ FOTO GALERİ

Ünlü markalara ait ürünlerin üzerinde 140 euroluk etiketlerin olması dikkati çekti. Polis memurları tarafından ele geçirilen ürünler markalara göre gruplandıktan sonra çuvallara dolduruldu. Ele geçirilen ürünler paketlenerek kamyonlara yüklendi. Polisin erken saatlerde düzenlediği marka operasyonunun 7 ilde eş zamanlı yürütüldüğü öğrenildi.

Haberin Devamı

SAHTE ÜRÜNLER ÇUVALLARA KONULDU

Polisin arama yaptığı ikinci bir adres ise Giyimkent’ti. Burada bulunan bazı depolara sabah saatlerinde baskın yapan polis çok sayıda ünlü markanın taklit ürünlerini ele geçirdi. Ünlü markalara ait ürünlerin üzerinde 140 Euro’luk etiketlerin olması dikkati çekti.

 Polis memurları tarafından ele geçirilen ürünler markalara göre gruplandıktan sonra çuvallara dolduruldu. Ele geçirilen ürünler paketlenerek kamyonlara yüklendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!