Dragos’ta yeni projeye başladı, ön taleple 74 daire birden sattı

Güncelleme Tarihi:

Dragos’ta yeni projeye başladı, ön taleple 74 daire birden sattı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2011 00:00

Teknik Yapı, Deluxia dragos projesinde, sadece daha önce kendisinden daire alanlara çağrı yaparak ön talep topladı. Daire fiyatları 134 bin 700 liradan başlarken Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, bu projeden 150 milyon liralık gelir beklediklerini söyledi.

Haberin Devamı

YENİ Deluxia Dragos projesinde yalnızca daha önce kendisinden daire sahibi olanlara çağrı yaparak ön talep toplama yoluna giden Teknik Yapı, bu yöntemle projede ilk etapta satışa çıkan 296 dairenin yüzde 25’inin satışını gerçekleştirdi. Ataşehir’deki Deluxia Projesi’ni Maltepe Dragos kıyılarına taşıyan Teknik Yapı, 500 dairelik bu projesinden 150 milyon liralık satış büyüklüğü bekliyor. Fiyatların 134 bin 700 liradan başladığı projede, yüzde 1 peşinat ve sıfır faiz sunuluyor. Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, “Anadolu Yakası’ndaki Maltepe, Kartal ve Tuzla üçgeni içinde yer alan bölge, geleceğin Ataşehir’i olacak. Bu bölge içinde yer alan üretim tesisleri yerini hizmet veren ticari birimlere bıraktıkça home ofis tarzı projelerin değeri daha da artacak” dedi.
150 milyon lira satış büyüklüğü
Üç cephesinden deniz manzarasına sahip olan Deluxia Dragos projesi, zemin üzerinde 24 katlı blok şeklinde inşa edilecek. Deluxia Dragos’ta ağırlıkta 1+1 olmak üzere stüdyodan 3+1 tipi daireye kadar farklı seçenekler yer alıyor. Yaklaşık 150 milyon liralık satış büyüklüğü olan projedeki daireler homeofis konseptinde inşa ediliyor. Projedeki daireler, Kasım 2013’de teslim edilmeye başlanacak. Nazmi Durbakayım, seçim dönemi olmasına rağmen Deluxia Dragos projesine yoğun ilgi gösterildiğini belirterek, “Yaklaşık 25 günlük talep toplama sürecinde Deluxia Dragos projesi hakkında  bin 50 kişi bilgi aldı ve ilk etapta satışa sunulan 269 dairenin yüzde 25’i için (74 daire) ön anlaşma imzalandı” diye konuştu.
Homeofis değerlenecek
Başbakan’ın İstanbul’un iki merkezi olarak işaret ettiği bölgelerden birinin içinde yer alan Deluxia Dragos’un gelecek vaat eden projeler arasında olduğunu vurgulayan Durbakayım şunları söyledi: “Anadolu Yakası’ndaki Maltepe, Kartal ve Tuzla üçgeni içinde yer alan bölge, geleceğin Ataşehir’i olacak. Bu bölge içinde yer alan üretim tesisleri yerini hizmet veren ticari birimlere bıraktıkça home ofis tarzı projelerin değeri daha da artacak. Hastaneler, hukuk büroları, lojistik merkezleri bu bölgedeki yaşam tarzını daha üst seviyeye çıkaracak. Buna bağlı olarak, homeofis tarzı projelendirilmiş dairelerin kira gelirlerindeki artış, gayrimenkul değerindeki artıştan çok daha fazla olacağına inanıyorum.”

Haberin Devamı

Sıfır faiz de var yüzde 1 peşinat da

Haberin Devamı

REZİDANS kullanım amaçlı olarak planlanan bina, 4 bodrum kat, zemin ve 24 normal kattan oluşuyor. Deluxia Dragos projesi, toplam 500 adet bağımsız bölümden oluşuyor. Bağımsız bölümlerinin 86 adedi stüdyo, 340 adedi 1+1, 53 adedi 2+1 ve 21 adedi 3+1 tipi rezidanstan oluşuyor. Yüzde 1 peşinat seçeneği ile sunulan Deluxia Dragos’ta değişen peşinat tutarına ve farklı vadelere göre yüzde 0.17 ile 0.76 arasında faiz uygulaması olacak. Yüzde 25 peşinat ödeyenlere 24 aya varan vadelerde, yüzde 35 peşinat ödeyenlere 36 aya varan vadelerde, yüzde 50 peşinat ödeyenlere ise 48 aya varan vadelerde sıfır faiz uygulanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!