Dönerde kaliteyi yükseltmeliyiz

Güncelleme Tarihi:

Dönerde kaliteyi yükseltmeliyiz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 10:56

Pelin Bilici, çoğunlukla erkeklerin çalıştığı döner sektöründe yer edinmiş bir iş kadını. Duruk Food’u babasından devralıp büyüten Bilici, hem pazar payını, hem de ürün yelpazesini genişletmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

MESLEKİ eğitim yetersizliğinin sektörün önündeki en büyük sıkıntı olduğunu belirten Bilici, “Bu sektörde çok fazla kişi çalışmasına rağmen dönerciliğin meslek eğitimi yok. Avrupa’da dönerin en güçlü olduğu ülke Almanya ve fastfood yiyeceklerin tüketiminde sürekli bir azalma olmasına rağmen döner tüketimi artıyor. Döneri daha iyi tanıtmamız ve kaliteyi yükseltmemiz lazım” diyor.

HAFTANIN RÖPORTAJI CUMA GÜNÜ HÜRRİYET'TE

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!