Domotex Fuarı'na Türk çıkarması

Güncelleme Tarihi:

Domotex Fuarına Türk çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2007 16:13

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Hannover kentinde iki yılda bir düzenlenen Domotex Dünya Halı ve Zemin Ürünleri Fuarı bugün başlıyor. Türkiye ile birlikte fuara 60 ülkeden bin 250 firma katılıyor. 9 bin 500 metrekare alan üzerine kurulan fuarda firmalar için 12 salon ayrıldı.

16 Ocak tarihine kadar sürecek fuar dünyanın en büyük halıcılık ve zemin ürünleri fuarı olarak biliniyor. Türkiye fuara 122 firmayla katılıyor. Belçika’dan sonra fuara en çok firmayla katılan ikinci ülke Türkiye ve Hollanda oldu. Domotex Dünya Halı ve Zemin Ürünleri 2007 Fuarında, firmalar en son modellerini ve yeni geliştirdikleri sistemleri tanıtacaklar. Fuarda zemin sistemleri, halılar, yer döşemeleri halı ve zemin ürün ve teknolojileri sergilenecek. Fuara Türkiye Dış Ticaret Müsteşarı Tuncer Kayalar’da katılacak. 17 numaralı salonda kurulacak Türk ortak standında ülkemizin ranş ürünleri sergilenecek. Yetkililer, Domotex 2007 fuarına katılımın, 2005 yılına oranla yüzde 9 arttığını ve 100 ülkeden 45 bin sektör ziyaretçisi beklediklerini açıkladılar.

FUARA KATILAN TÜRK ŞİRKETLER

Haberin Devamı

Kilimcilik Halıcılık Turizm, Samur Halıları, İşbir Sentetik, Angora Halı, Covtex-Feizy Halı Sanayi, Gülsan Sentetik Dokuma Sanayi, Kartal Tekstil, Öznur Tekstil, Yasin Kaplan Halı, ART Carpet, Polysan Tekstil, Pillows Store Alican Halıcılık, Evci Ev Tekstil Ürünleri, Köknar Halıcılık, Melek Halı Kilim, Öz-Melek Halı Kilim, Fatih Halı, Güleç Halı Kilim, I.C.I Uluslararası Halı Yatırım, Kaplan Halı, Karatay Halı, Oğuz Halı-Kilim, Saruhan Halı, Nomad Halıcılık, Dinarsu İmalat ve Ticaret A.S, Ottoman Halı, Nur Mensucat, Ağacan Caspets Kilim, Otantik Halı, Akteks Akrilik İplik, Balat Mensucat, Başaran Halı, Beğendi Halı Tekstil, Bükücü Tekstil, Dokuteks, Dost Kardeşler Tekstil, Durkan Halı Tekstil, Erdem Matbaacılık, Kaplan Kardeşler Halı, Kaşmir Carpet, MUTAS Carpet Production, Önderler Tekstil, Patişah Halı, Royal Halı, Sırma Halı Tekstil, Üstün Tekstil, Uğur Demir Halı, Yeni Yaşam Tekstil Sanayi, Karmen Tekstil, Sultanhan Halıcılık, Amerikan Halı, Andaç Plastik, Bozyak Halı Kilim, Cam Halı ve Dış Ticaret, Desan Tekstil, Doğa Halı, Hadeks Halı ve Deri, Marka Fuarcılık, Marka Gurup Yayın Tanıtım, Meydan Halı, Modern Halı, Özkent Halı Sanayi, Step Halıcılık, Tepe Halı, 3 K Halı, Selen Kürk Deri, Bahariye Mensucat Sanayi, Turkuaz Halı Tekstil, Atlantik Halıcılık, Gökyıldız Tekstil ve Konfeksiyon, Neşe Plastik, Akdeniz Cam ve Metal, Üretim Halı İmalat, Saray Halı, Köker Şark Turizm, Profal Alüminyum Metal Sanayi, BVT Yapı Sistemleri, Bir Koyunlu Halı Tekstil, Sofi Tekstil, Fırat Halı, Reis Saçak, Merinos, Moda Dokuma Halı Tekstil, Modema, Altuntaş Halı Kilim, Aslı Halı, Bereket Halıcılık, Etnik Halıcılk, Galeri 97, Gökkuşağı Halı ve Kilim, İndigo Kilim, Kirkit Turizm, Ümit Halıcılık, Zaimoğlu Tekstil Halı, Prizma Tekstil, ITC Turizm Tekstil, Eko Halı, Nurteks Halı, Yıldız Sunta MDF, Mirzaoğluları Halı, Angora Halıcılık, Gaya İnternational Halı, İTKİB İstanbul Textil

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!