Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram altın ve çeyrek altın fiyatında son durum

Güncelleme Tarihi:

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu Gram altın ve çeyrek altın fiyatında son durum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2017 09:53

Yeni günün ilk ışıklarında en çok araştırılan konularından biri de altın fiyatları oldu. Altının fiyatları dün, gün boyu dar bant içinde hareket eden altının gram fiyatı, günü önceki kapanış seviyesinin hemen üzerinde 156,2 liradan tamamladı. Peki çeyrek altın ne kadar oldu?

Haberin Devamı

Dolar ve altın fiyatları yatırımcılar tarafında merakla takip ediliyor. Altın fiyatlarının geçtiğimiz hafta düşüş göstermesinin ardından izlediği dalgalı kur, piyasaların dikkatle takip edilmesine neden oluyor. Yılın son günlerine geldiğimiz bu haftada, altın ve dolar fiyatlarının yılı nasıl tamamlayacağı merak konusu. 

Gram altın, yatay seyrini bugüne de taşıdı ve saat 11.45 itibarıyla 156,40 liradan işlem görürken, Kapalıçarşı'da çeyrek altın 258 lira, Cumhuriyet altını 1.053 liradan satılıyor.

Asya piyasalarında sabah saatlerinde analistlerin direnç olarak nitelendirdikleri 1.275 doları aşan altının ons fiyatı, şu dakikalarda yüzde 0,26 değer kazancıyla 1.279 dolar seviyesinde dengelendi.

Uzmanlar, jeopolitik riskleri artıracak herhangi bir gelişmenin olmaması durumunda altının ons fiyatının bu seviyelerden düşüşe geçebileceğini tahmin etti.

Haberin Devamı

Risk algısını artıracak bir gelişme olmaması durumunda altının ons fiyatının 1.255 dolara kadar gerileyebileceğini ifade eden uzmanlar, yurt içinde ise altının gram fiyatının 155-157 lira bandında dalgalı bir seyir izlemesinin beklendiğini kaydetti.

ALTIN FİYATLARINI ANLIK TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!