Doğuş Holding'e dünya çapında kalite ödülü

Güncelleme Tarihi:

Doğuş Holdinge dünya çapında kalite ödülü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2012 17:09

Doğuş Holding, geçen yıl Business Initiative Directions (BID) tarafından layık görüldüğü ‘Uluslararası Avrupa Kalite Ödülü’nün ardından, bu yıl da Platin kategoride ‘Kalitede Uluslararası Yıldız’ ödülünü almaya hak kazandı.

Haberin Devamı

2011’de yine BID’nin Altın kategoride ‘Uluslararası Kalite Prestij Ödülü’nü alan Garanti Bankası iştiraklerinden Garanti Yatırım Ortaklığı (GYO) da Doğuş Holding ile birlikte aynı ödüle layık görüldü.

BID tarafından 30 Eylül tarihinde Cenevre’de gerçekleştirilen ve ‘Kalitede Uluslararası Yıldız’ (International Star Award for Quality-ISAQ) ödüllerinin verildiği törende, dünyanın birçok ülkesinden başarılı şirketlerin temsilcileri de hazır bulundu.

Business Initiative Directions tarafından Paris, Londra, Madrid, Cenevre, Frankfurt ve New York’ta yapılan yıllık toplantılarda, 90 ülkeden şirket liderlerinin bir araya gelerek yaptıkları oylama sonucunda ISAQ için aday gösterilen Doğuş Holding ve Garanti Yatırım Ortaklığı; kalite, liderlik ve inovasyona verdikleri önem ile faaliyet gösterdikleri sektörlerde rol model olma özellikleriyle ödül almaya hak kazandılar.

Haberin Devamı

1951 yılında kurulan ve Türkiye'nin önde gelen kuruluşları arasında yer alan ve finans, otomotiv, inşaat, medya, turizm&hizmetler, gayrimenkul ve enerji olmak üzere yedi sektörde faaliyetlerini sürdüren Doğuş Holding ile yönetim kalitesini ispatlamış Garanti Yatırım Ortaklığı, 2012 yılındaki çalışmalarıyla Avrupa’nın kalite ve sürdürülebilir büyüme konularında uzman uluslararası kuruluşu Business Initiative Directions (BID) tarafından ödüle layık görüldü.

‘KALİTEDE ULUSLARARASI YILDIZ’ ÖDÜLÜ
Sektörlerinde mükemmel liderlik vasfı ve artan pazar payına sahip olan, olumlu yönde gelişme kaydeden ve iş sonuçları her zaman sürdürülebilirlik özellikleri taşıyan öncü kurumların Business Initiative Directions tarafından ödüllendirildiği gecede, BID Başkanı ve CEO’su Jose E. Prieto tarafından verilen ödülü Doğuş Holding adına Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Deniz Bayel Feyizoğlu, Garanti Yatırım Ortaklığı adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Reha Tanör aldı.

Feyizoğlu, ödül törenindeki konuşmasında, “Doğuş Grubu, 150'ye yakın şirketi ve 30 binin üzerindeki çalışanı ile hizmet verdiği müşterilerine; üstün teknoloji, yüksek marka kalitesi ve dinamik bir insan kaynağı sunuyor. Grubumuz, hizmetlerini her zaman için müşteri memnuniyetini, güven ilkelerini ve elbette uluslararası kalite standartlarını temel alarak sunmaktadır. Bunun sonucunda da dünya ölçeğinde saygın markalar yaratarak, Türkiye'yi bütün dünyada başarıyla temsil etmektedir” dedi.

Haberin Devamı

Garanti Yatırım Ortaklığı adına ödülü alan Yönetim Kurulu Başkanı Reha Tanör ise yaptığı konuşmada, bu ödüle yönetim kalitesi anlayışları ile layık görüldüklerini vurgulayarak, ortaklığın sermayesini son 9 yılda 120 katına çıkardıklarını ve bunu yaparken yüzde yüze yakın oranda halka açık olan şirketin hiçbir davaya, ihtilafa konu olmadan, hiçbir resmi kuruluştan uyarı almadan süreçleri tamamlamasının bu ödülün gerekçesini oluşturmasından memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!