Diyarbakır’a akın

Güncelleme Tarihi:

Diyarbakır’a akın
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2015 23:06

BARIŞ süreci bölgede yatırımlara da yarıyor. Daha önce Diyarbakır’da yatırım yapan firmalar birer birer yeni şubelerinin açılışlarını yapıyor.

Haberin Devamı

Teknoloji perakendecisi TeknoSA Diyarbakır’daki dördüncü mağazasının açılışını yaparken, hızlı yemek zinciri Baydöner Diyarbakır’daki ikinci şubesini açtı. Her iki yeni şube de Diyarbakır’da büyük mağazaları çeken Diyarbakır Forum’da kendine yer buldu. TeknoSA’dan yapılan açıklamada Türkiye’nin 81 ilinde tüketicilerine kaliteli hizmet sunmak için mağaza ağını genişlettikleri belirtilirken “‘Herkes için Teknoloji’ felsefesi ile tüketicilere değer katan yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Türkiye genelinde büyümeye devam ediyoruz” denildi.

Baydöner, Diyarbakır mağazası ile 91’inci restorana ulaşmış oldu. 2015 yılı sonuna kadar Türkiye’de 110 restorana ulaşmayı hedefleyen Baydöner’den yapılan açıklamada “Forum Diyarbakır şubesi, modernize edilmiş yeni mağaza konseptiyle herkesin uğrak mekanı olacağa benziyor. Baydöner’in Diyarbakır’daki ikinci restoranı olan Baydöner İskender Forum Diyarbakır AVM şubesi, toplamda 68 misafir ağırlama kapasitesine sahip” denildi. Baydöner CEO’su Bülent Polat “Biz yurtdışına gidip iyi işler yapmak için önce yerelde güçlü olmamız gerektiğine inandık. İzmir’den başladık. Güçlendik, sonra Türkiye’ye yayıldık. Baydöner olarak bugün 36 ilde 91 şube ile hizmet veriyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!