Dijital senfoni zirvesi!

Güncelleme Tarihi:

Dijital senfoni zirvesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 00:16

VODAFONE’un Dijital Dönüşüm Zirvesi bu yıl 15 Mart’ta gerçekleştirilecek. Bu yıl ikincisi yapılan Zirvede Vodafone bir ilke imza atacak. Mobil interaktif dijital senfoni gösterisi yapılacak ve 3D yazıcılardan çıkan kıyafetleri deneyimleme fırsatı verilecek.

Haberin Devamı

 Zirvede dijital senfoni ve gösteriyi modacı Arzu Kaprol ve Mercan Dede adıyla tanınan Arkın Ilıcalı hazırladı. Sözler ise Şebnem Ferah tarafından yazıldı. Farklı sektörlerden 13 konuşmacının katılacağı Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek zirveye 4 binin üzerinde izleyici katılacak. Dün, zirvenin tasarım danışmanlığını yapan Arzu Kaprol, sanat yönetmenliğini yapan Mercan Dede ve Ouchh’ın da katıldığı bir toplantı düzenlendi.

Vodafone Türkiye Kurumsal Pazarlama Müdürü Ebru Özgüç, “Geçen yıl ilkini yaptığım zirvenin daha iyisini yapmak için çok çalıştık. Bunu da başardığımıza inanıyoruz. Zirve ile birey ve kurumlara dijitalleşme konusunda ilham verecek öyküleri paylaşmak istiyoruz. Dijital senfoni Türkiye’de bir ilk olacak” dedi. Arzu Kaprol ise, “Üç boyutlu yazıcı teknolojisiyle oluşturulmuş giysimizi farklı doku ve renklerde kendi bedenimizde incelerken aynı zamanda farklı mekân, zaman ve müzik içerikleriyle sıra dışı bir deneyime hazırlanıyoruz” dedi. Mercan Dede de, her şeyin çok hızlı gerçekleştiği bir ortamda, insana özünü hatılatmayı amaçladıklarını anlattı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!