‘Devler ligi için oyun planımız hazır’

Güncelleme Tarihi:

‘Devler ligi için oyun planımız hazır’
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2023 07:00

KURULUŞUNDAN dört yıl sonra New York Borsası’na doğrudan kote olan ilk Türk şirketi olmaya hazırlanan mobilite şirketi Martı’nın kurucusu ve CEO’su Alper Öktem, halka açılma öncesi çalışanlarına hitaben bir mesaj yayınladı.

Haberin Devamı

Mesajı sosyal medya hesabından yayınlayan Öktem, “Martı çalışanlarına halka açılmadan önceki mesajım” diyerek söze başladı ve şöyle devam etti: ”Devler liginde bizi büyük fırsatlar ve çetin zorluklar bekliyor. Devler liginde uzun bir mücadeleye başladık. Kalıcı olmak için bir oyun planına sahibiz.”

Borsaya yeni kote olan bir şirketin hisse performansında volatilite yaşanmasının, yani ilk birkaç ay hisse fiyatının yükselmesi ya da düşmesinin olağan bir seyir olacağını kaydeden Öktem, sözlerini şöyle sürdürdü:

ORTA VADE VURGUSU

“Ancak bizim için önemli olan, iş planımız ve uzun vadeli başarımıza inanan Amerikalı kurumsal yatırımcılardan milyarlarca liralık yeni finansmana ulaşmış olmamızdır. İşimizi her zamankinden daha iyi yapmanın ve değer yaratmanın peşinde olacağız. Ve göreceksiniz ki, orta vadede çok daha farklı bir noktada olacağız.”

Haberin Devamı

Mektubunda Martı’nın New York Borsası’nda açılış gongunu çalacağı 13 Temmuz’un, tüm Martı çalışanlarının hafızasında tarihi bir gün olarak kayda geçeceğinin altını çizen Öktem, “Şimdi ülkemizi temsil etmenin heyecanını ve bayrağımızı göndere çekmenin haklı gururunu hep birlikte yaşayalım, bu tarihi anın keyfini çıkaralım” ifadelerini kullandı.   

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!