Deri Konfeksiyoncuları Derneği’nin yeni başkanı Yakup Teleke

Güncelleme Tarihi:

Deri Konfeksiyoncuları Derneği’nin yeni başkanı Yakup Teleke
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2014 10:03

Türkiye’nin deri ihracatında büyük pay sahibi olan Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği’nin (TDKD) seçimli olan genel kurulu yapıldı. Yakup Teleke, derneğin yeni başkanı oldu.

Haberin Devamı

Seçimden sonra bir teşekkür konuşması yapan Teleke, “Bayrağı, deri sektörü için çok önemli bir isimden devralıyorum. TDKD bugün Mehmet Ali Dinç’in çabalarıyla çok iyi bir yere geldi. Ben ve ekibim derneğimizi çok daha ileri seviyelere taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

2023 HEDEFİ ÖNEMLİ

“İhracat, Türk deri sektörü için en önemli iş kolu” diyen Yakup Teleke, konuyla ilgili şunları söyledi: “ Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği olarak ihracatımızın artması için var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye’nin ihracatta 2023 hedeflerine ulaşması için sektörümüz her bir paydaşıyla ara vermeden çalışıyor. Yeni pazarlar, bizler için kritik önem taşıyor. TDKD olarak üreticilerimize yeni pazarların keşfedilmesi konusunda yol açmak bizim asli görevimiz. Yeni pazar daha fazla ihracat anlamına geliyor. Sektörümüzün 2023 hedefini tutturacağımdan şüphem yok.”

Haberin Devamı

Yakup Teleke’nin yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor; Remzi Özbay,İbrahim Aydoğan,Zeynel Bayrak,Celal Ayyıldız,İdris Demir,Beycan Gönlüşen,Şenol Ayvaz,Kıyasettin Timuçin,Ömer Babat,Cemkerem Çaputlu

BAKMADAN GEÇME!