Depremzede Outlet Center'da moral buluyor

Güncelleme Tarihi:

Depremzede Outlet Centerda moral buluyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 1999 00:00

Haberin Devamı

Marmara Bölgesi'ndeki deprem felaketi öncesinde ayda 500 bin kişinin ziyaret ettiği İzmit'teki Outlet Center, deprem sonrasında çevre halkının ihtiyaçlarını karşılamanın yanısıra moral de vermeye çalışıyor. Depremi hasarsız atlatan İzmit Outlet Center, çevresindeki açık alanlara da depremzedeler için prefabrik ev yapmaya başladı.

ÇOCUKLARA ÖZEL TİYATRO

İzmit Outlet Center'ın kurucusu ve işletmecisi Bayraktar Gayri Menkul Ortaklığı'nın Genel Müdürü Süha Çevikel, deprem sonrasında alışveriş merkezinin çevre halkının moral depolamak için geldiği bir yer haline geldiğini söyledi. Çocuklara yönelik açık hava tiyatro gösterilerine başladıklarını belirten Çevikel, çocukların velileriyle birlikte ücretsiz servislerle çadırkentlerden alınıp sonra geri bırakıldığını belirtti.

Deprem öncesinde Outlet Center'ı yılda 6 milyon kişinin ziyaret ettiğini söyleyen Sühe Çevikel, alışveriş merkezinin müşterilerinin yaklaşık yüzde 40'ının İstanbul, yüzde 45'inin İzmit, kalanının da çevre illerden geldiğini hatırlattı.

KIYASLAMA ŞANSI

İzmit Outlet Center'da çoğunlukla büyük firmaların fabrika satış mağazalarını bulunduğuna işaret eden Süha Çevikel, ‘‘Etiketlere ürünlerin gerçek fiyatı da yazılıyor. Böylece müşteriye kıyaslama şansı veriliyor’’ dedi.

Bünyesinde 39 mağaza ve 200'ü aşkın ünlü markayı barındıran İzmit Outlet Center'da giyim eşyasından oyuncağa, gıdadan spor malzemesine birçok ürünü birarada ve fabrika satış fiyatına bulmak mümkün. Gün içinde anlık özel indirim kampanyalarının da yapıldığı merkezde, kısa süre sonra bir de yapı malzemeleri hiper marketi faaliyete geçecek.

Outlet Center'da, fast food restoranları, açık-kapalı çocuk oyun alanlarının yanısıra 850 kişilik bir sinema ve 2 bin 2250 araçlık otopark bulunuyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!