Demirel'in ev eşyaları satılıyor

Güncelleme Tarihi:

Demirelin ev eşyaları satılıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2005 13:22

TMSF, Bilgin, Balkaner ve Demirel gruplarından haczedilen aralarında sultan elbisesi ve teleskopun da bulunduğu 295 kalem çeşitli ev eşyası ve aksesuarları 12 Mayıs’ta satışa çıkaracak.

Haberin Devamı

İhale TMSF Merkez Binası’nda gerçekleştirilecek. İhalede müzik seti, playstation, kasetçalar, ses düzenleyici, radyo, video, woofer, televizyon, printer, fax, cep telefonu, bluetooth kulaklığı, scanner, fotoğraf makinesi, bilgisayar gibi elektronik aletlerin yanı sıra abajur, sandalye, masa, koltuk, deri koltuk takımı, kanepe, halı, kilim, sehpa çeşitlerinin kullanılabileceği salon eşyası ile derin dondurucu, kahve takımı, sürahi, mutfak robotu ve fırın gibi çeşitli mutfak eşyası yer alacak.

Çeşitli elektronik eşya, oturma grubu ve yatak odası takımlarının dışında ayna, şamdan, sandık ve kase seti, kahvaltılık, tepsi, tencere ve saklama kaplarından oluşan gümüş takımlarda dekoratif eşya da bulunuyor.

TMSF tarafından düzenlenen ihalede Canon marka fotoğraf baskı makinesi, yaldızlı gül desenli sultan elbisesi, içki saklama dolapları, anahtar yapma makinası ve teleskopun ilgi çekmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Satış listesindeki en yüksek muhammen bedele sahip eşya 12 bin YTL’yle 130 ekran Sony marka projeksiyon TV oldu. Satışa sunulan malların toplam muhammen bedeli ise 174 bin 40 YTL düzeyinde bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!