Dacia'dan yeni seri

Güncelleme Tarihi:

Daciadan yeni seri
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 23, 2010 11:06

Dacia, Sandero, Logan sedan ve Logan MCV 5 kişilik modellerinde, daha seçkin bir Dacia arayışında olan bir müşteri kitlesine yönelik olarak sınırlı sayıda Black Line serisini satışa sunuyor.

Haberin Devamı

Black Line özel serisi Logan sedan, Sandero ve Logan MCV 5 kiÅŸilik modellerinin Lauréate donanım seviyesi üzerine ekipmanlar eklenerek müşterilerin beÄŸenisine sunuluyor.Â

Black Line serisi ile makyajlanan Sandero'da metalik siyah ve platin gri renk seçenekleri, siyah far çerçeveleri, gövde rengindeki kapı kollarıyla dış tasarım daha şık bir görünüm kazandı. Dikişli özel koltuk döşeme, klima, yol bilgisayarı, alüminyum alaşımlı jantlar ve 4x15 W Mp3 radyo cd çalar gibi birçok ekipman Black Line özel serisinde standart olarak sunuluyor.

Logan sedan Black Line özel serisinde gövde rengi yan koruma çıtaları, ön/arka tampon, kapı kolları ve dikiz aynaları Logan MCV Black Line özel serinin dış görünümünü zenginleştiriyor. Dikişli özel koltuklar, parlak gri bej rengindeki torpido paneli de içine ayrı bir hava katıyor. Ayrıca klima, yol bilgisayarı, 4x15 W Mp3 radyo cd çalar ve alüminyum alaşımlı jantlar standart edipman olarak sunuluyor.

Haberin Devamı

Dacia Sandero Black Line 22 bin 600 TL, Dacia Logan Black Line 22 bin 300 TL, Dacia Logan MCV Black Line da 22 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!