ÇUGİAD 10 yaşında

Güncelleme Tarihi:

ÇUGİAD 10 yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2003 20:16

"Çukurova Genç İşadamları Başkanı Selçuk Tanrısever şu günlerde yoğun bir telaş içinde. Çünkü başkanı olduğu dernek 10. yaşına bastı ve Seyhan Oteli'nde cuma akşamı 10. yıl, görkemli bir baloyla kutlanacak. Bu derneğin kuruluşunda kimler vardı diye merak ediyorsanız yazıyı okumanız gerekiyor" diyor Sinan Tanyıldız.

Haberin Devamı

ÇUKUROVA'DAN

Y.Sinan TANYILDIZ

1992 yılında 14 arkadaş bir araya gelerek örgütlenmek ve genç işadamlarını aynı çatı altında toplamak istemişlerdi. Amaçları hem kaynaşmak, hem de ortak aktivitelerle varlıklarını kanıtlamaktı…

Hepsi gençti ve hepsi de bir şirketin ya genel müdürü, ya da sahibiydi. Zaten GİAD'lar ülke çapında ortaya çıkmaya başlamıştı.

İlhami Günsel Kurucu Başkan olarak Ayhan Şenbayrak, Hüseyin Ergene, Nilgün Gökşen, Tuncay Coşkun, Rafet Balkaroğlu, Hakan Çömelek, Işıl Dikici, Cengiz Bulur, Osman Başoğlu, Tarkan Kulak, İbrahim İnan, Yusuf Yurtan ve Müthiş Ölçer'le birlikte Adana'nın muhteşem gençleri ilk adımı attılar…

Bugün 100'e yakın üyesi ile ÇUGİAD, Adana'ya sayısız proje kazandırdı. Bununla da yetinmediler ve Türkiye GİAD'lar zirvesinde söz sahibi oldular, ülke için projeler üretmeye başladılar.

Yakında Genç İşadamları Konfederasyonu oluşacak. Çalışmaların hızla devam ettiği şu günlerde Selçuk Tanrısever, tüm bölge GİAD'larının elele vermesi için çırpınıyor.

Cuma günü Türkiye'nin dörtbir yanından gelecek olan genç işadamları Çukurova Genç İşadamları Derneği'nin toplantısında 10. yıl balosuna katılacak. Havaalanının açılmasıyla birlikte Adana yeniden konuk ağırlamaya başlıyor.

ÇUGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Tanrısever "Biz Adana olarak Türkiye'nin her yanındaki GİAD'larla işbirliği içindeyiz ve ortak projeler üretiyoruz. Amacımız, önce yöremiz ve sonra da Türkiyemize katkı sunmak. Genç işadamları olarak çalışıyoruz. Üyelerimiz heyecan içinde. Yakında federasyonlarımızı oluşturacağız ve konfederasyona gideceğiz. Böylece GİAD üyesi herkes yapılan çalışmalarla gurur duyacak…" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!