CU Hayat Sigorta Yenibir.com'la anlaştı

Güncelleme Tarihi:

CU Hayat Sigorta Yenibir.comla anlaştı
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2001 00:00


CU Hayat Sigorta Yenibir.com'la anlaştı

Haberin Devamı

Hayat sigortacılığına beş yıl önce Finansal Danışmanlık hizmetini getiren Commercial Union Hayat Sigorta (CUHS), internet üzerinden insan kaynakları hizmetleri için yenibir.com'la anlaştı.

Bu anlaşmayla CUHS, yenibir.com'un geniş ve nitelikli özgeçmiş bankasından, 7 gün 24 saat online ilan verme hizmetinden ve zengin içeriğinden yararlanacak. Türkiye'nin en hızlı büyüyen hayat sigorta şirketi olan CUHS'un finansal danışmanlar kadrosunda tamamı üniversite mezunu bini aşkın uzman çalışıyor.

Finansal Danışmanlık Hizmeti, beş yıldır, bireylerin uzun vadeli güvence ve yatırım ihtiyaçlarını bugünden analiz ediyor. Onlara gelecek için en iyi çözüm önerilerini sunarak finansal pazarlamayı alışkanlık haline getiriyor.

Yenibir.com işortaklığı ile zaman ve mekan sınırından kurtulduklarını belirten CUHS İnsan Kaynakları Yöneticileri, ‘‘Yenibir.com ile aradığımız nitelikteki takım arkadaşlarına dünyanın her ucundan ve her an ulaşabiliyor olacağız. Bu arada da maliyetlerimizi minimuma indireceğimize inanıyoruz’’ dediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!