Cos coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Contentos ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

Cos coin nedir Hangi borsalardan alınır Contentos ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2022 22:00

Contentos (COS), Binance platformunda işlem gören bir kripto para tokenidir. Contentos platformu, aynı zamanda merkezi olmayan bir dijital içerik alanı oluşturmayı da amaçlıyor. Bununla birlikte Contentos’un hedefinde ise, geleceğin dijital içerik platformları arasında yer alan Ethereum’u da yer alıyor. COS coin nedir? Hangi borsalardan alınır tüm detayları sizler için derledik. 

Haberin Devamı

Contentos COS Coin, 2019 yılında kripto para piyasalarına giriş yapan çok önemli bir kripto para birimi olarak da bilinir. Zaman zaman çok önemli yükselişler yaşasa da uzun bir süre hareketsiz kalan COS Coin son zamanlarda tekrardan yükselişe geçmiş ve popüler bir altcoin projelerinden birisi haline gelmiştir.

COS Coin Nedir?

Contentos (COS), aslında bir kripto para birimidir ve genellikle de Binance Chain platformunda çalışır. Contentos'un dolaşımda yer alan 2.919.128.454.7756863 ile 9.999.144.694.6 mevcut arzı bulunur. Contentos'un bilinen en son fiyatı 0.0372445 USD'dir ve son 24 saatte yaklaşık olarak 14.30 yükseldi. Şu anda 20 aktif olarak piyasada, son 24 saat içinde 36.826.663.07 $ şeklinde işlem görüyor. Cos Coin Projesi, genellikle içerik üreticilerinin karşılaştığı sorunları çözmek için ve içerik oluşturucuların kazancını adil bir şekilde dağıtmak için ortaya çıkmış olan bir projedir. Contentos Projesinin çözüm getirmek istediği sorunlar ise dört ana başlık altında toplabiliyor. Bunlar ise:

Haberin Devamı

Adil olarak dağıtılmayan kazançlar: İçerik üreticilerin görev aldığı pek çok platformda çok fazla kesinti yapıyor. Bu durumda içerik üreticilerin platform için çalışmasına neden oluyor.

Gerçek olmayan akış sistemi: Kullanıcıların akışları ise, tamamen platformların reklam verenlere ve isteklerine göre de listeleniyor. Bu da kullanıcıların ihtiyaçlarını cevaplamıyor.

Telif hakkı korumasının doğru bir şekilde yapılmaması: İçerik üreticilerin ortaya koyduğu eserleri çoğu zaman korunamıyor. Bu durumlarda telif hakkını ihlal eden kullanıcıların da takibi önemli ölçüde zorlaşıyor.

Kötü niyetli bir şekilde kazanç sağlayan içerik üreticileri: Bu platformlarda yer alan bazı içerik üreticilerin bazıları kötü niyetle içerik oluşturarak kazanç sağlıyor. Bu merkezi platformlar da bu kötü niyetleri çoğu zaman belirleyemiyor.

COS Coin Hangi Borsalardan Alınır?

Cos Coin 2019 yılından itibaren pek çok uluslar arası kripto para borsasında listelenmiştir. Bu durum ise, Cos Coini çok daha güvenilir kılıyor. COS Coin, satın almak istiyorsanız COS listelenen herhangi bir borsada üyelik oluşturmanız gerekir. Bu borsalarda üyelik gerçekleştirdikten sonra COS/USDT, COS/ETH, COS/BTC ve daha pek çok paritede işlem de açabilirsiniz. COS coinin listelendiği borsalar şunlardır,

Binance

WazirX

Bithumb

Gate.io

CoinEx

Bitglobal

Coin DCX

Mandala Exchange

Pionex

Hutcoin Global ve

Mandala Exchange

Bitrue

Haberin Devamı

Bitglobal kripto para borsalarında da listelenmiştir.

Contentos Ne Zaman Çıktı?

COS Coin’in ismi kripto para borsası olarak da bilinen Binance’te listelendikten sonra daha fazla duyuldu. Çünkü bu listeleme sonucunda COS token Bitcoin karşısında %3.820 oranında önemli bir artış gösterdi. Bu sayede COS token 2019 Ağustos ayında birden kripto para gündeminde çok fazla konuşulmaya başladı. Aynı zamanda COS coin’in ismi daha öncesinde de biliniyordu. Ama bu artış ününe ün katmayı başardı. Diğer yandan Contentos platformunun çok büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olması da projenin bir geleceği olduğu yönünde bazı yorumlar yapılmasını sağlıyor.

COS Coin Ne İş Yapar?

Haberin Devamı

Cos coin, COS Coin’in asıl amacı, reklamcıları ve içerik üreticileri korur. Ama COS Coin’in son zamanlarda daha çok yatırım tarafında kullanıldığını da rahatlıkla söyleyebiliriz. Pek çok borsada listelenmiş olan COS Coin son zamanlarda çok önemli bir alım satım aracı olarak da kullanılıyor. Cos Coin, Mick Tsai tarafından 2019 yılında Singapur’da geliştirilerek piyasaya sürülmüştür.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!