Condé Nast Traveller en iyileri açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Condé Nast Traveller en iyileri açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2015 09:37

The Ritz-Carlton, İstanbul; uluslararası platformda en prestijli seyahat dergilerinden biri kabul edilen Condé Nast Traveller’ın okuyucuları tarafından belirlenen “En İyiler” listesinde yer aldı.

Haberin Devamı

1998 yılından beri düzenlenen "Readers' Choice Awards - Okuyucu Ödülleri" turizm ve seyahat sektörünün en iyilerini belirliyor.

Okuyucuların bağımsız değerlendirmesiyle "En iyi Denizaşırı İş Oteli" unvanını elde eden The Ritz-Carlton, İstanbul; 20 otelin, konaklama standardı, yiyecek içecek kalitesi ve restoranlar, toplantı ve konferans olanakları, alışveriş fırsatları, fiziksel konum, ambiyans, dekor ve servis kalitesi gibi kriterleri üzerinden değerlendirildiği listede ise 16. sırada yer aldı.

Otelin yeni genel müdürü Can Göktaş, Condé Nast'ın okuyucularının değerlendirmeleriyle elde edilen bu prestijli ödülün, kendisi için çok değerli bir ‘Hoşgeldin’ hediyesi olduğunu ifade etti.

1 Eylül Salı akşamı Londra, Ham Yard Hotel Dive Bar’da açıklanan Condé Nast Traveller Okuyucu Seyahat Ödülleri’nin tam sonuçları, derginin Ekim sayısında yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!