Çocuk Fuarı 18 Aralık'ta açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Çocuk Fuarı 18 Aralıkta açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2003 16:54

Çocuk Fuarı 2003, 18-21 Aralık 2003 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında ziyaretçilerine kapılarını açacak.Fuar boyunca sağlıktan eğitime, tekstilden gıdaya, sigortadan bankacılığa, oyuncaktan kozmetiğe, mobilyadan dekorasyona 0-14 yaş arası çocuklar için üretim yapan her sektör ürünlerini tanıtacak.

Haberin Devamı

14.500m2 alanda yaklaşık 150 firmaya ev sahipliği yapması beklenen fuarın ziyaretçi sayısının 30.000'i aşması bekleniyor.

Çocuk Fuarı 2003'ü düzenleyen Yapı Endüstri Merkezi, ebeveynleri bilinçlendirmeye ve sektördeki gelişmeleri yansıtmaya yönelik çeşitli etkinliklerin de düzenleneceği fuarın kapı girişlerinden elde edeceği geliri, çocuklarla ilgili sosyal bir kuruma bağışlayacak.

Katılımcı veya ziyaretçi olarak fuarla ilgilenen herkes detaylı bilgilere www.cocukfuari.com adresinden ulaşabilirler. Çocuk fuarları ve pazarı yurtdışında önemli bir yer tutarken, 2003 Çocuk Fuarı Türkiye'nin bu sektördeki en kapsamlı ilk fuarı olacak.

Çocuk Fuarı 2003 tüm aile bireyleri için dopdolu, eğlenceli ve eğitici bir gün vaadediyor...

Chicco, Çilek Mobilya, Milupa, Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri, Garanti Bankası gibi çocuklar için üretim yapan ve çocuklara hizmet veren firmalar, standlarında gerçekleştirecekleri birbirinden ilginç aktivitelerle fuarı karnaval havasına dönüştürecekler.

Haberin Devamı

Hürriyet Gazetesi'nde Yeni Anne köşesi ile tanıdığımız Nora Romi'nin bir söyleşiyle renklendireceği fuarda, MİÇO dergisinin editörü Yalvaç Ural, Prof. Dr. Yankı Yazgan ve çocuk kitaplarıyla ünlü Gülten Dayıoğlu imza günlerinde okuyucuları ile buluşacaklar.

Dünyada uzmanlık alanını doğum anı fotoğrafları oluşturan 5 fotoğrafçıdan biri ve Türkiye'nin tek doğum anı fotoğrafçısı olan Şengül Pallı'nın "Doğum Fotoğrafları" sergisi ve Güngör Kabakçıoğlu' nun Doğan Kardeş dergisinin kapaklarından ve dergide yer alan resimlerden oluşan sergisi fuar boyunca ziyaretçilere açık olacak.

Türkiye'nin en büyük sağlık kurumlarından Amerikan Hastanesi, güvenilir kadrosunun desteği ile hamilelik süreci, anne ve çocuk sağlığı, beslenme gibi birçok konuda ziyaretçileri bilgilendirecek panellerle fuara katkıda bulunacak.

Fuarı çocukları ile birlikte ziyaret eden ebeveynlere rahat bir ortam sunmak için oluşturulan, Abra Oyun Alanı, Humana Mama Odası ve Anne Dinlenme Köşesi fuarda ebeveynlerin ve çocukların hizmetinde olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!