CKB coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Nervos Network ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

CKB coin nedir Hangi borsalardan alınır Nervos Network ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2022 21:45

CKB coin, geleceği parlak olduğu düşünülen coinler arasında yer alır ve genellikle de son zamanlarda kripto para piyasalarında gerçekleştirdiği yükselişlerle dikkatleri üzerine çekiyor. Açılım ismi Nervos Network olarak bilinen CKB coin, kripto para dünyası içinde yer alan yüksek işlem ücretleri ve merkeziyetsiz finans uygulamaları nedeni ile de tartışma büyük bir yaratan bir önemli bir dijital platformdur. CKB coin nedir? Hangi borsalardan alınır tüm detayları ile sizler için derledik.

Haberin Devamı

Nervos Network yani diğer adı ile de CKB coin kısa bir süre içinde önemli oranda getiri getirdiği için bir anda bütün dikkatleri üzerine toplayan bir kripto para haline gelmiştir.

CKB Coin Nedir?

Kripto para kullanıcılarının en çok dikkatini çeken noktalardan biri ise, bu projeye bakıldığı zaman uygulamaları işlemek ve desteklemek için adeta sanal makine görevini de üstlenmektedir. Nervos, aslında ekonomi ağı ve katmanlı bir kriptodur. Nervos Network (CKB) Coin, evrensel bir internet ve benzerine bağlı olan genel ağ olarak da bilinen Nervos’ta çalışan kripto para çeşididir.

CKB Coin, sahiplerine birden çok kripto para borsasına ve cüzdanına Nervos ağı üzerinden erişim imkanını veren bir varlıktır. CKB Coin, aynı zamanda Nervos ağı üzerinden Dapp’leri en kolay şekilde taşınması için kullanılan ve Build on Nervos’u kullanan bir araçtır. Nervos ağ bileşimi ve CKB Coin tüm Blockchain ekosistemine anında erişimi mümkün bir hale getiriyor. CKB Coin, katman 2 tekonolijine ve sorunsuz bir ölçeklendirme göre çalışan kripto para çeşididir.

Haberin Devamı

CKB Coin Hangi Borsalardan Alınır?

Nervos Network (CKB) Coini satın almak için bazı adımları izlemek gerekir. Bunlar ise;

CKB Coin, Huobi Global, Binance gibi işlem hacmi oldukça geniş olan kripto para borsalarında işleme alınır. Tercih edilen borsadan kolaylıkla CKB coin temin edilebilir.

Borsada hesap açılışının yapılması gerekir. Aynı zamanda bu sırada sistemin verdiği KYC işlem aşamalarının da eksiksiz bir şekilde tamamlanması gerekir.

Oluşturduğunuz hesaba yatırım için para aktarmanız gerekir.

Para yatırma işlemi gerçekleştikten sonra CKB Coin paritesinin yer aldığı işlem sayfasına erişim sağlanması gerekir.

İşlem alanında yer alan güncel fiyat üzerinden ya da tercihe bağlı olarak yeni bir fiyat girişinden CKB Coin alım emri verilebilir.

Satın alınan coinler ise, hesabınızda yer alan sanal cüzdanında saklanabilir. Yüksek güvenlikli saklama yapabilmek için de coinler donanım cüzdana istendiği zaman aktarılabilir.

Nervos Network Ne Zaman Çıktı?

CKB coin, son zamanlarda özellikle de kripto para birimi yatırımcı ve takipçilerinin en çok ilgi duyduğu coinler arasında yer alıyor. Son zamanlarda yaptığı çıkış ve ani yükselişlerle adından sıkça söz ettiren Nervos network kripto para birimi, 2018 yılında kuruldu. Piyasada toplam CKB 34.353.596.540 bulunuyor. Günlük olarak ise, 3 Milyar TL işlem hacmine ulaşmayı başarmıştır. CKB coin öncelikle oldukça güvenli bir mağaza şeklinde de kullanılabilen bir kripto para biriminin ismidir. Giderek daha da ilgi gören bu coin, her geçen gün işlem hacmini arttırıyor.

Haberin Devamı

Nervos Ne İş Yapar?

Nervos Network (CKB) coin projesinin asıl amacı, ASIC destekli çeşitli iş kanıtlarını sunmak, optimize Nakamato konsensüsü sayesinde maksimum güvenlikteki işlemleri gerçekleştirmektir. Proje ise, evrensel internetin en hızlı çözümünü ağda bulunan protokoller üzerinden sunmayı ve Blockchain’in hepsine de aynı noktadan erişme imkanını vermeyi amaçlıyor. Genellikle katman 2 çözümünü tercih eden bu proje, yatırımcıların hız düşüklüğü yaşamamalarını ve yüksek bir işlem adedinde esnekliği yakalayabilmelerine imkan tanır. Proje, merkezsiz ağ ve sürdürülebilir Nervos’tan, tüm borsalara erişimi mümkün hale getirmeyi amaçlamıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!