Citroen’den binekte 10 bin ticaride 5 bin TL avantaj

Güncelleme Tarihi:

Citroen’den binekte 10 bin ticaride 5 bin TL avantaj
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2009 00:00

Baylas Otomotiv’in bünyesindeki Fransız Citroen, ÖTV indiriminin yanısıra otomotiv sektöründe yaşanan durgunluğa bağlı olarak Mart ayı başında başlattığı 0 faiz kampanyasına da devam ediyor. Bunun yanı sıra her modellerine farklı oranlarda peşin alımda avantajlar sunuyor.

İndirimi tamamen yansıttık

Baylas Otomotiv Genel Müdürü Müfit Ataseven, sundukları tüm fırsatlara ek olarak 3 ay süreli ÖTV indirimleri sayesinde otomotiv piyasasının çok ciddi oranda canlanmasını beklediklerini söylüyor. Ataseven, "Bu indirimin amacına hizmet edebilmesi için ÖTV indirimlerini tamamıyla anahtar teslim satış fiyatlarımıza yansıttık. Yeni fiyatlarımızla gelinen noktada, var olan kampanyalarımıza ek olan ÖTV avantajıyla birlikte örneğin C5 modelimizde şu andaki fiyat avantajı 10 bin 275 TL’ye, C4 Picasso’larımızda 10 bin 450 TL’ye ulaşmaktadır. Genel anlamda binek modellerimizde 10 bin TL, ticari modellerimizde var olan avantajlarıa ÖTV avantajları eklendiğinde fiyat avantajları 4 bin 800’lere ulaşmaktadır."

Doğru alışveriş yapılmalı

Özellikle ÖTV indirimleri göz önünde bulunduğunda önümüzdeki 3 aylık dönemin otomobil almak ve değiştirmek için oldukça avantajlı bir zaman olacağını kaydeden Ataseven, "Piyasadaki fırsatlardan doğru yararlanıldığı takdirde bu dönemi avantaja çevirmek mümkün olacaktır. Bu durumda tüketiciler kendi koşulları ile piyasa koşullarını değerlendirerek doğru bir alışveriş yapabilirler" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!